skrivnostni otok

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 01. Mar. 2008 14:48

Jst u glavnem sm tole nehala gledat, ker je pa zdej že tolk brezveze, da scenaristi sami ne vejo več, kako se je sploh začel. Zdej se itak snema še samo zarad gledanosti, prave zgodbe, napetosti in pričakovanja pa kar se mene tiče niti pod razno ni več.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 01. Mar. 2008 15:50

jagodka85 napisal/-a:Men ni čist nč več jasn. A mi lahko ena na kratko pojasne tale del, ker sm gledala dvakrat, pa mi ni čist nč jasn, res ne. Pa kua ma una miš veze sploh z Desmondom .. kr neki no, al pa sm jst tok stupid, da ne dojamem :D

desmond je zarad vpliva sevanja ko je šel z otoka padel v neko dvojno časovno linijo: prestavljal se je iz leta 1006 v 94. un novi znanstvenik mu je reku naj ga v preteklosti poišče, zato ker se je že ukvarjal s tem preskakovanjem. miš je bla dokaz, da so une številke, ki mu jih je desmond povedal, pravilne in je res po obsevanju prišla iz prihodnosti.

potem je pa sklepal, da se ti pač strga, če ne najdeš enega sidra, ki ti pomaga povezovati preteklost in sedanjost. v desmondovem primeru je bla to ta penelope in ko jo je poklical iz sedanjosti, se je preteklost razblinila.

sicer ful preveč preprosta rešitev za tako potovanje sem in tja po mojem mnenju. ampak kaj čmo, to je lost :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 01. Mar. 2008 17:48

Ok, tenkju ... ker jst sm se res mal lost počutla, k sm gledala :D
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 01. Mar. 2008 18:35

upam da sm ti kej pomagala, no :D mogoče bi lah dodala še, da je podgančki skurl možgane, tko ko jih je pol tut unmu k je bil na ladji kao nek radio operater. desmondu pa bi jih tut sčasoma, če ne bi najdu svoje predrage penelope :)
Uporabniški avatar
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2007
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a anahirbd » 03. Mar. 2008 18:54

Joj, a gleda kira na pop tvju?

Tale del k je bil nazadnje (21. se mi zdi).. k je šel Charlie pod vodo, da bi pritisnil na en gumb in pol sta pršle dve ženske s pištolama. Kaj se dogaja tu pod vodo, kdo je ta folk spet? :oops:
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 03. Mar. 2008 20:13

ta folk so the others k so zasedl podvodno postajo, da blokirajo signale z otoka. charlie je pa to deaktiviral in umrl, zato da so lahko poslal signal z otoka. saj tko se mi zdi :)
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 03. Mar. 2008 20:53

Charlie zdaj uživa v afterlifeu. :cool:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 04. Mar. 2008 1:04

anahirbd napisal/-a:Joj, a gleda kira na pop tvju?

Tale del k je bil nazadnje (21. se mi zdi).. k je šel Charlie pod vodo, da bi pritisnil na en gumb in pol sta pršle dve ženske s pištolama. Kaj se dogaja tu pod vodo, kdo je ta folk spet? :oops:

A ne bi blo bol fajn, če bi počakala na četrtek in sama vidla, kdo sta tisti dve? :D
Ali pa če že tak komaj čakaš, da vidiš nadaljevanje, bi si pa lahko dol potegnila del.

Ko smo že pri POPu.. tiste, ki gledate že 4. sezono, ste opazle kakšen opis finalne epizode majo objavljen na 24ur.com?
.... Kljub naraščajoči zaskrbljenosti med preživelimi Jack odločno nadaljuje pot. Iz prizorov iz preteklosti spoznamo Jacka v času, ko se je spogledoval z drogami in samomorom.

Pri takih opisih se res sprašujem, če je tisti, ki jih je napisal, sploh gledal epizodo, ali samo ni gor prišo na to, kaj so mu v finalni epizodi ponudili. Resnično upam, da ni gledal epizode, ker bi blo res žalostno, če bi nekdo nekaj tako očitnega, tako zelo, zelo narobe razumel. :D
Uporabniški avatar
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2007
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a anahirbd » 04. Mar. 2008 12:13

FreakChiq napisal/-a:
anahirbd napisal/-a:Joj, a gleda kira na pop tvju?

A ne bi blo bol fajn, če bi počakala na četrtek in sama vidla, kdo sta tisti dve? :D
Ali pa če že tak komaj čakaš, da vidiš nadaljevanje, bi si pa lahko dol potegnila del.

Ne ne morm čakat. Če bi lahk sploh neb vprašala zdele. Pa tut nevem če bom lahk gledala zarad šole naslednji dan (prejšn tedn so ble počitnice).

Dol si pa ne vlečem delov, ker mam čist sesut komp (bo treba ponovno naložt)

Pa hvala vsem za odgovore!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 04. Mar. 2008 13:18

Samo zadnja dva dela moreš nekah gledat. Ne bo zadostovalo, če ti bo samo nekdo povedal kaj se je zgodilo. Pa tudi ne bo tak fajn, kot pa če bi sama gledala - trust me :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Mar. 2008 13:26

Se strinjam z FreakChiq. Že če en del ne gledaš nimaš več pojma ka se dogaja. Eh, kaj en del-pol dela :D
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 04. Mar. 2008 23:42

"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 04. Mar. 2008 23:51

^^ o super! :) meni tudi več nič ni blo jasno. :D
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 06. Mar. 2008 8:40

Tok je fajn, ko se je 4. sezona začela :P
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 08. Mar. 2008 20:50

Dejmo še kake teorije predlagat, pa bomo vidli, kako se bo razpletal.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov