skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
jooojj..spet sm rataLa vsa navdušena nad lostam (tko šele 3ja sezona me je naudušla, da spet spremlam). Vmes je blo kr nekej enh traparij pa nategovanja, sploh mi je pa šlo na žiuce k so v vsakmu delu po pol ure sam razlagal kaj je kdo od prebivalcev otoka delal v preteklosti. Ma vse ma svojo mero saaaaam, zdej je pa spet napeto, morm mal zdownloadad vse tele dele, ker kr ne morm čakat na nasledn del (na PoP tvju).
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Moi T, jst sm lihkar pogledala tale nov del. Sawyer smešn kot zmer.
Men se mal zdi, da je ta otrok - Aron - od Sawyerja pa Kate in ga zato Jake noče vidt. Ne vem, tak občutk mam. Ker drugač res ne vidm razloga, zakaj ga ne bi hotu vidt. No ja, lh pa da je blo kej s Claire hudo narobe, da sta se s Kate kej sprle al pa kej tazga, kaj jst vem. .. sej bomo vidl. Je pa skoz bl fajn ja
Men se mal zdi, da je ta otrok - Aron - od Sawyerja pa Kate in ga zato Jake noče vidt. Ne vem, tak občutk mam. Ker drugač res ne vidm razloga, zakaj ga ne bi hotu vidt. No ja, lh pa da je blo kej s Claire hudo narobe, da sta se s Kate kej sprle al pa kej tazga, kaj jst vem. .. sej bomo vidl. Je pa skoz bl fajn ja
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Zakaj zadnje čase vedno bolj pogosto zasledim, da Jacku rečete Jake? Jack se izgovori džek -- Jake pa džejk -> big difference, hehe.
Z belo dalje:
Drugače pa otrok NI od Kate niti od Sawyera. Aaron je Clairin Aaron!
Zakaj ga pa noče videt pa menda še nobenemu ni prav jasno. Na LOST-Serija sajtu smo tolko debat že vdarli na to temo. Pa vedno pridemo na isto, da nimamo pojma what the hell is going on
Jaz samo upam, da ma to z Aaronom globji pomen -- bo čas, da končno zvemo, kaj je Malkin vido v 1. sezoni.
Z belo dalje:
Drugače pa otrok NI od Kate niti od Sawyera. Aaron je Clairin Aaron!
Zakaj ga pa noče videt pa menda še nobenemu ni prav jasno. Na LOST-Serija sajtu smo tolko debat že vdarli na to temo. Pa vedno pridemo na isto, da nimamo pojma what the hell is going on
Jaz samo upam, da ma to z Aaronom globji pomen -- bo čas, da končno zvemo, kaj je Malkin vido v 1. sezoni.
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Js sem tud najprej pomisla da je otrok od Kate in Sawyerja...no ampak ko je otroku rekla Aaron in ko je zaigrala taka dramatična muska je itak blo vse jasno...Sem se pa tudi sama spomnila te prerokbe nekega vdeževalca ko je vidu neki hudega in jo poslal potem v Ney York v bistvu kao k eni družini, je pa vedu da bo letalo strmoglavlo...pomojem...baje naj bi Aaron bil nekaj posebnega al kako....
Kaj pa Ben...js sm pomisla da je Ben nek milijonar ki si je sam zmislu tisto Dharmo in pač živi na otoku, ker ga marsikdo hoče ubit...matr tok je tega....ZMEŠNJAVA čista
Kaj pa Ben...js sm pomisla da je Ben nek milijonar ki si je sam zmislu tisto Dharmo in pač živi na otoku, ker ga marsikdo hoče ubit...matr tok je tega....ZMEŠNJAVA čista
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja, sej pravm. Jez sm tudi najprej pomisnla, da je otrok od Jacka in Kate, ma ku sm čula ime, mi je blo jasno, da je od Claire.
Drgač pa uno z vedeževalcem sm že pozabla hmal, se mi sam še površinsko svita.
Verjetno je res kej na tem, da je Jack kriv, da je Claire ostala na otoku al kej tazga in zato noče vidt otroka. Ah, ne vem...
Ta Ben pa... izziva, da bi ga še jez mahnla .
Drgač pa uno z vedeževalcem sm že pozabla hmal, se mi sam še površinsko svita.
Verjetno je res kej na tem, da je Jack kriv, da je Claire ostala na otoku al kej tazga in zato noče vidt otroka. Ah, ne vem...
Ta Ben pa... izziva, da bi ga še jez mahnla .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
moi T napisal/-a:Drgač pa uno z vedeževalcem sm že pozabla hmal, se mi sam še površinsko svita.
Ko je prvič prišla k njemu, ji je reko, da mora obvezno ona vzgajati otroka. Kar na enkrat pa jo je začel prepričevat, da ga naj odda. Kupo ji je karto za L.A., ji dal keš in ji reko, da tam čaka ljubeč par, ki bo dobro poskrbel za otroka.
Na DVDju od 2. sezone pa obstaja tudi en klip, v katerem ta Malkin pove Ekotu, da mu je nek par iz L.A. dal 16.000 dolarjev, da je eno nosečnico prepričal, da se vkrca na letalo.
Pomoje še bo Aaron mel dosti, dosti večji pomen kot se morda zdi. Še posebej zato, ker ima tudi njegov dedek veliko opravkov z otokom.
moi T napisal/-a:Verjetno je res kej na tem, da je Jack kriv, da je Claire ostala na otoku al kej tazga in zato noče vidt otroka. Ah, ne vem...
Jaz pa upam, da ne bo v čisto tako smer zašlo, ker je taka zgodba preveč limonadam podobna. Hočem neki globji pomen v tem (in mislim da pri LOSTu ga tudi bomo dobili), da ima Kate Aarona, Jack ga pa noče videt.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst sm tut že pogledala ... zanimiv del ... itak je pa cela 4 sezona napeta že od samega začetka
komi čakam nadaljevanje
komi čakam nadaljevanje
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Joj men je bla pa prva sezona najboljša. Pa ok, tut druga. Potem se mi pa zdi, da so začel preveč bluzit, ker neki novi ljudje so vmes in mam filing, da še sami ne vejo kako bi se vse končal. Jst sem lani mislala že nehat gledat, ker je blo tko dolgočasn. OK, zdele je spet mal boljš, ampak itak ne koker na začetku. Taprvo sezono sem kr "požrla". Sem si jo zlovdala in v parih dneh celo pogledala Sam zdej morem gledat do konca, ker me zanima kok se vse konča. Ziher bo neki glupga in se ne bo vedl za ka se je šlo.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm tudi učerej pogledala. Zanimivo, čeprav prevel fantazijsko že za moje pojme . Pa ful se meša sedanjost, prihodnost, preteklost, tku da nč več ne vem... Pa še ful sm pozabla od nazaj! Sam mi je kljub vsemu mega gledat!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov