skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Da vas malo razveselim
STAVKE JE URADNO KONEC!
Pri LOSTu bojo do konca sezone, ki se konča maja, posneli še dodatnih 5 epizod. Zgodba, ki so jo prvotno hoteli povedati s 16. deli bo sedaj "skrajšana" na 13. delov. Ostali trije pa bodo po vsej verjetnosti dodani k 5. oz. 6. sezoni - Carlton Cuse namreč zagotavlja, da se zaradi stavke na obljubljenem številu epizod (torej 48) ne bo nič spremenilo.
Glede na to pa da je jutri valentinovo pa si je ABC zmislil LOST Valentines Cards - vidite jih lahko na abc.com ali pa tukaj
STAVKE JE URADNO KONEC!
Pri LOSTu bojo do konca sezone, ki se konča maja, posneli še dodatnih 5 epizod. Zgodba, ki so jo prvotno hoteli povedati s 16. deli bo sedaj "skrajšana" na 13. delov. Ostali trije pa bodo po vsej verjetnosti dodani k 5. oz. 6. sezoni - Carlton Cuse namreč zagotavlja, da se zaradi stavke na obljubljenem številu epizod (torej 48) ne bo nič spremenilo.
Glede na to pa da je jutri valentinovo pa si je ABC zmislil LOST Valentines Cards - vidite jih lahko na abc.com ali pa tukaj
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
mene maš zravn za debato - gledam sprot Sayid je biu prov hud učer
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni pa ne . Ej a ni bil dobr Sawyer... on bi kr ostal in mel hiško in bil s Kate , prou ušeč mi je bil. In po dolgem času smo spet slišali ˝frekls˝ .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sam Sawyer je tut men najljubši. Kate mi edin ni tok k še sama ne ve kaj hoče. Ostalo z belo:
Kaj je sploh fora s tem Lockom? Iz bogega naivnega invalidskega brezledvičnega fanta se je spremenu v kao wannabe voditelja z močno voljo, ki noče it iz otoka. Kaj ga pol boli k.... za une ta nove? Zgledal je kokr da bi hotu fentat Hurleya, k je Hurley tut slišu Jackoba? Sayid pa kr naenkrat plačani morilec za Bena v prihodnosti? Vse manj smila ma tole...
Kaj je sploh fora s tem Lockom? Iz bogega naivnega invalidskega brezledvičnega fanta se je spremenu v kao wannabe voditelja z močno voljo, ki noče it iz otoka. Kaj ga pol boli k.... za une ta nove? Zgledal je kokr da bi hotu fentat Hurleya, k je Hurley tut slišu Jackoba? Sayid pa kr naenkrat plačani morilec za Bena v prihodnosti? Vse manj smila ma tole...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
moi T - Cosmopolitanka
Ja ful malo smisla ma use to, vedno bolj je zakomplicirano, jez pa vedno bolj pozabljam . Locke po moje noče dol, ker se boji, da bo dpet mogu na voziček v ˝realnem˝ svetu. Sploh pa kot je reku Sawyer... nobenga tam zunej nč lepega ne čaka...
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
EvaHR napisal/-a:Dej, men nič več ni jasno (sej ne, da mi je tuki kdaj blo ).
v belem:
zakaj Sayid dela za bena? je on eden izmed Oceanic 6, ki so pršl z otoka??
Ja.. eden od Oceanic 6 je..
Zakaj dela za njega pa ti lahko samo mojo teorijo povem (naprej z belo)
Frende, ki jih Sayid mora ščitit so tisti, ki niso prišli iz otoka. Zakaj? Verjetno jih ma Ben neki zaprte. Zakaj jih ma zaprte? Da lahko izkorišča Sayida, da ta pobija vse ljudi, ki so v bilo kaki povezavi z Naomino ladjo oz. s tistimi ljudmi, ki bi radi prišli na otok.
Če pa to drži pa bomo slej kot prej videli
LOST je najboljša serija ever!
-
moi T - Cosmopolitanka
Ktera pogledala 4.del? Jez sm ga že tkoj učerej in sm spet sam , joj joj, kako zapletajo! Kate in Sawyer , joj jez sam vidm tega Sawyer-ja pa se že začnem režat ku budala, on je res taka pojava! Po moje je tudi v real življenju ful faca! Kako ga je dobro mahnla Kate!
Torej Claire ni med Ocean 6, je pa zato njen sinko, ki ga zdej vzgaja Kate? Joj vse zapleteno, res! Sm misnla že, da je mulca z Sawyer-jem nardila, pol pa mu reče Aeron! Sam zakaj pa Jake noče vidt tega otroka? Nč jasno!
Torej Claire ni med Ocean 6, je pa zato njen sinko, ki ga zdej vzgaja Kate? Joj vse zapleteno, res! Sm misnla že, da je mulca z Sawyer-jem nardila, pol pa mu reče Aeron! Sam zakaj pa Jake noče vidt tega otroka? Nč jasno!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov