skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Tammy_De napisal/-a:jst mam vprašanje, za tiste ki ste že gledal 1. epizodo nove sezone (za ostale je lohk spoiler):
A je biu tist, v Jackobovi hiši Jack-ov fotr? scena je bla hitra.
Ja, je bil on
Glede gledanja epizod:
Preko youtuba? Taka serija, kot je LOST se NE SME gledat preko youtuba, ki ste še te to vidli?
Pa ne zato, ker ni dovoljeno epizod uploadat na youtube, ampak zato, ker se ne spodobi na 400x300 malem screenu gledat tako mega serijo.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ok, jez pa nč ne štekam, ki sm zdej pogledla 1.del nove sezone, kaj govorite vidve. Mi ktera razjasni? Očitno nism jez vidla ta hitrega prizora, pa se mi ne da še enkrat gledat... Drgač kakšni občutki? Sam še več nejasnega, ne?
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Z belo ti bom napisala, da ne bom komu pokvarla kaj...
Ko se Hurley zgubi v džungli se mu pred nosom na enkrat prikaže huta - Jacobova huta. Hurley je radoveden zato gre do nje in začne špegati pri okni. V huti pa se nahaja Christian Shephard (Jackov foter), v naslednjem trenutku pa se mu prikaže še oko od nekoga drugega - če mene vprašaš Jacoba. (evo če hočeš videt sliko -> Slika iz hute )
Kaj ima to za pomenit pa ti, razen ustvarjalcev serije, tak noben ne bo znal povedat
Drugače pa je del meni bil legenda! Oni Matthew Abbadon gives me the creeps. Naslednja epizoda tudi zgleda ZELO obetavna - vsaj po trailerjah sodeč.
Ko se Hurley zgubi v džungli se mu pred nosom na enkrat prikaže huta - Jacobova huta. Hurley je radoveden zato gre do nje in začne špegati pri okni. V huti pa se nahaja Christian Shephard (Jackov foter), v naslednjem trenutku pa se mu prikaže še oko od nekoga drugega - če mene vprašaš Jacoba. (evo če hočeš videt sliko -> Slika iz hute )
Kaj ima to za pomenit pa ti, razen ustvarjalcev serije, tak noben ne bo znal povedat
Drugače pa je del meni bil legenda! Oni Matthew Abbadon gives me the creeps. Naslednja epizoda tudi zgleda ZELO obetavna - vsaj po trailerjah sodeč.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja sej maš prav Samo če sem ful nerodna z tem downloadanjemFreakChiq napisal/-a:Preko youtuba? Taka serija, kot je LOST se NE SME gledat preko youtuba, ki ste še te to vidli?
Pa ne zato, ker ni dovoljeno epizod uploadat na youtube, ampak zato, ker se ne spodobi na 400x300 malem screenu gledat tako mega serijo.
Drugače gre pa Jack meni tudi na živce Medtem ko Sawyer..
Lahko ena prosim napiše naslov 1. dela 4. sezone?
I laugh at gilded butterflies.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
a lahko prosim nehajo že nov folk uvajat k je že dost zakompliciran s starimi.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov