skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
mily napisal/-a:Ma ja no, kdo pa je bil pol tam v krsti? Ma tuk stvari je ko jih ne razumem, zdej moremo pa čakat pol leta, da bom še manj vedla za kaj se je šlo. Pa ne vem kaj je zdej s to Penny blo. Mislim kaj, Charli je izklopu signal in je kr bla na zvezi? Mal čudn no, kot da bi kej zraven mela. Zakaj Lock ni hotu da bi una poklicala.
čarli je izklopu blokado signala. ker so že prej ko so našl kakšn radio za zvezo z "zunanjim svetom", mel težave s signalom oz. le tega ni blo. zato je lahko bla penny na vezi potem.
lock pa pomoje ni hotu, da pokliče zato, ker bo pol pač spet na invalidskem vozičku, ker nj bi na tem otoku lahko hodu, drugod pa ne. to so moja predvidevanja.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
JA ja sej štekam, da ko so sprostil signale so lahko komuniciral z zunanjim svetom. Men je sam čudn, da je glih na Peny naletel. Kot da bi čakala no.
Heh, zdej mamo neke logične teorije kaj bi lahko blo, na konc bo pa ziher čist kontra vse.
Heh, zdej mamo neke logične teorije kaj bi lahko blo, na konc bo pa ziher čist kontra vse.
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Ma sej v tem delu the Answers ustvarjalca Losta povesta, da zuni vedo za otok, in da Penny išče desmonda in da ko je blo tisto, ko je razneslo uno loputo je blo tako sevanje, da so zaznali otok. In to je blo pol par tednov od takrat, ker če gledate niso 3 leta na otoku kokr se skor vlečejo 3 sezone. Tko da je lohk čist logično da jih Penny poskuša kontaktirat in da je lih takrat klicala oz. poskušala pač....
Bomo videli!
Bomo videli!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
nenanena napisal/-a:Sam zakaj se je Čarli zaklenu v ono sobo in potem utonil-tko mi pride kot da mu tega nebi bilo treba naredit???
am, zato, ker je mel desmond eno vizijo al kk se temu reče, kjer je vidu, da bodo claire z dojenčkom (sj je claire ane?) rešl s helikopterjem, ampak samo v primeru, če čarli pač utone v tisti sobici. tko sm jst razumela. gledala sm pa brez podnapisov, tk da sm mogoče narobe dojela.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
jagodka85 napisal/-a:nenanena napisal/-a:Sam zakaj se je Čarli zaklenu v ono sobo in potem utonil-tko mi pride kot da mu tega nebi bilo treba naredit???
am, zato, ker je mel desmond eno vizijo al kk se temu reče, kjer je vidu, da bodo claire z dojenčkom (sj je claire ane?) rešl s helikopterjem, ampak samo v primeru, če čarli pač utone v tisti sobici. tko sm jst razumela. gledala sm pa brez podnapisov, tk da sm mogoče narobe dojela.
Joj zdej pa do februarja kao čakat? Že vidm k bom itak pozabla kaj se je vse dogajal, že k sm gledala The Answers sm tko rekla: ajaaaaa sej res.
Ampak tole Jack kao kaj bi blo k bi šli z otoka: not good. Čeprov neki mi pa ni jasn: a ni on trasportiru iz Sydneyja očetovo truplo? Zakaj je pol v bolnišnici ko je tablete kradu reku unmu dohtarju: pejte gor po mojga očeta in če sm bolj pijan kot on bom odšel. Kako - je fotr živ kr al kaj? Res mi ni jasn.
Pomojm da je pol Kate s Sawyerjem, pogreb na katerga nobenga ni blo je bil pa od kašnga Locka (or at least that's what they want us to think ).
Me zanima kdaj bodo povedal kaj točno je blo z Waltom in Michaelom..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov