skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Pomoje ma tud Sayid prov No dost zdj, da ne bova kej preveč povedale!
HASTA LUEGO
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
ja bolš bi blo dab se menli sam do takrat kokr so deli na popu, sam kaj ko bo kmau konc sezone, pa mende ne bomo čakal na jesen in se spet vrnl k tej temi. no, še vsejn ni fajn da preveč izdamo. sam mene ful zanima zaka so tisti Drugi tko slabo oblečeni, če pa pride kter med une, pa so čist normalni k ljudje. to mi je ful čudno.
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ni fora v "netu", problem je, da ABC oddaja Lost vsake tolko (na nekaj tednov). Recimo, naslednja bo 1.3. , potem pa do 22.3. nič ... V pomoč ti bo Episode list @ TV.comChica Guapa napisal/-a:Ja jst sm tud opazla, da zadnje čase nekam počas deli prihajajo na net... čudno! A čakaš 14. del?
-
amyZ - Kofetarica
ej,sam to je pa beda! že za ene boge dele čakamo tolk cajta, kolk cajta bomo pol šele čakal na tretjo sezono, če že med deli devajo tolk pavze. ah, pol lahk vmes že pozabš ka je blo pa morš it še enkit mau pregledat, to je pa beda. no, jz sm zdej na dugi sezoni pr 9 delu, in kot vidm mi bo kmau zmankal delu za gledat
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
ja to je res ful smotano
sej ta tretja sezona bo pa itak septembra/oktobra k itak majo med poletnimi počitnicami pavzo pa ne sam ta serija ampak vseee...joj kaj bom jst takrat delala
sej ta tretja sezona bo pa itak septembra/oktobra k itak majo med poletnimi počitnicami pavzo pa ne sam ta serija ampak vseee...joj kaj bom jst takrat delala
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
men je tut tole ena najhujših nadaljevank oz. edino kar še gledam na tv....
tko cela zgodba mi je ql k je saj mal drgač kt pa vse ostale....sploh pa tipi not so za dol past torej, mislm sawyerja, sayida, jack pa boona....cute, ni kj!!!
tko cela zgodba mi je ql k je saj mal drgač kt pa vse ostale....sploh pa tipi not so za dol past torej, mislm sawyerja, sayida, jack pa boona....cute, ni kj!!!
-
amyZ - Kofetarica
tisto žensko mislš, fancozinjo? ona itak da je čudna, kdo neb bil čeb bil 16 let sam na otoku, pab mu pred 16 leti otroka vzel? sam dobr da je prežvela.
men je vse bolj čudno kak se tem igralcem tle oglaša ves, recimo Sawyer je vidu tistga prašiča k je kao un k ga je ubil, pol bo še kate mela take podobne. men je to čedali bl zapleten, pol pa samo tuhtam kaj vse to pomen. tisti drugi so nekam čudni, ornk, bogve kok cajt so že na otoki.
ja, tipi so kr luštni,sam ni nuben čist po mojm okusi. ja Sawyer si je prov za ta otok pustu dolge lase, pa je čist paf k se ne sme ostrižt. kak bi bil kej ustrižen? tud luštkan verjetn. no, Jack mi pa ni luštkan, ne vem, povprečen je. recimo charlie bi lahk tud bil luštkan, k ma tako baby faco se mi zdi.
men je vse bolj čudno kak se tem igralcem tle oglaša ves, recimo Sawyer je vidu tistga prašiča k je kao un k ga je ubil, pol bo še kate mela take podobne. men je to čedali bl zapleten, pol pa samo tuhtam kaj vse to pomen. tisti drugi so nekam čudni, ornk, bogve kok cajt so že na otoki.
ja, tipi so kr luštni,sam ni nuben čist po mojm okusi. ja Sawyer si je prov za ta otok pustu dolge lase, pa je čist paf k se ne sme ostrižt. kak bi bil kej ustrižen? tud luštkan verjetn. no, Jack mi pa ni luštkan, ne vem, povprečen je. recimo charlie bi lahk tud bil luštkan, k ma tako baby faco se mi zdi.
-
armandoxxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Its THE OTHERS !!!! THE OTHERS you should be affraid off !!!
LP
Armando
LP
Armando
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov