skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Ja pomoje so othersi planiral, da bi tut Kate zanosla. Zato so pa takrat spravl skupi njo pa Swyerja. Ker so ju vidl čez kamere, pa so ju pustil, da sta bla skupi.
Za Juliet pa res ne vem kaj nej si mislim. A jo Ben sili, da dela raziskave za njega? Mislim zakaj? Ker ko je posnela tist o Sun je rekla da ga sovraži.
Za Juliet pa res ne vem kaj nej si mislim. A jo Ben sili, da dela raziskave za njega? Mislim zakaj? Ker ko je posnela tist o Sun je rekla da ga sovraži.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
mily napisal/-a:Za Juliet pa res ne vem kaj nej si mislim. A jo Ben sili, da dela raziskave za njega? Mislim zakaj? Ker ko je posnela tist o Sun je rekla da ga sovraži.
Verjetno jo res sili v to, ja. Vedno, ko je rekla, da bi šla domov, je ni spustil, pol jo je izsiljeval s tem, da je njena sestra nazaj dobila raka in da če ostane na otoku in naprej dela raziskave, bodo pomagali sestri itd. Seveda ga sovraži, ampak po drugi strani pa še naprej dela po njegovih navodilih, ker jim zgleda to, kar majo v planu še ni uspelo in morajo naprej raziskovati in dokler Juliet ne pride do nekih razultatov, je tudi ne bo spustil domov. Vsaj jaz sem tako zastopila vse skupaj. Čeprav mi marsikaj ni jasno.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm tale Lost gledala do 9. dela II. sezone, potem sm pa enostavno nehala, ker mi zgodba ni bla več zanimiva, ampak precej nadležna in preveč "raztegnjena".
Mogoče se še kdaj spravim naprej gledat, ampak to bo takrat ko bom zvedla, da so posneli
zadnji del
Mogoče se še kdaj spravim naprej gledat, ampak to bo takrat ko bom zvedla, da so posneli
zadnji del
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 05. Maj. 2007 23:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
^^ Ja neki časa je blo res brezveze, sam zdej se je pa spet zakompliciral in so prav hudi delo, ker se skos neki dogaja.
Me prav zanima kdo je ta Naomi in zakaj je ona in fotr od Locka rekla, da so našl celo letalo in mrtve ljudni na njem??? Prav nč mi ni jasn. Pa Juliet in Jack, no me prav zanima kaj nista hotla povedat Kate??
Me prav zanima kdo je ta Naomi in zakaj je ona in fotr od Locka rekla, da so našl celo letalo in mrtve ljudni na njem??? Prav nč mi ni jasn. Pa Juliet in Jack, no me prav zanima kaj nista hotla povedat Kate??
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
4. sezona se začne januarja. Po 5. sezoni pa bo konec.
http://www.tv.com/lost/show/24313/story ... k=gumballs
http://www.tv.com/lost/show/24313/story ... k=gumballs
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov