skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
sofia83 napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Meni je pa bil tale del zakon Ker je bilo malo drugace, ne stalno nabijanje in zavlecevanje... pac drugace.
Ja, čist hud del! Me zanima, če sta preživela ... Pa če sta, kako bosta pol najdla une diamante, k sta se skor pobila zarad njih
Spoiler:
Joj faaaak js sm zdele pogledala in sm bla čist Dost dark konc.. Pa nvem če se bi loh kdo izkopu tkole iz peska, diamantki so pa bli že izgubleni pomojm k so ene tri lopate mivke gor zmetal - razn če majo sito s sabo . Sicer pa sm kr slutla da je biu pajkec ne pa kokr so mislil.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
urszika napisal/-a:sofia83 napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Meni je pa bil tale del zakon Ker je bilo malo drugace, ne stalno nabijanje in zavlecevanje... pac drugace.
Ja, čist hud del! Me zanima, če sta preživela ... Pa če sta, kako bosta pol najdla une diamante, k sta se skor pobila zarad njih
Spoiler:
Joj faaaak js sm zdele pogledala in sm bla čist Dost dark konc.. Pa nvem če se bi loh kdo izkopu tkole iz peska, diamantki so pa bli že izgubleni pomojm k so ene tri lopate mivke gor zmetal - razn če majo sito s sabo . Sicer pa sm kr slutla da je biu pajkec ne pa kokr so mislil.
omg jaz sem bla tudi čisto paf nad tem delom.. fak
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
sofia83 napisal/-a:Ta del je bil čist brezvezen ... Sem ful več pričakovala, sploh zdej, k je Juliet pr njih.
mene je tud razočaro, ker jo je samo 1x pokazalo, bi rada da se čimprej konča ta del zgodbe o nje, je sploh ne prenesem.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Zakaj mam filing, da so vse to spet 'the others' zrežirali? Vedno manj mi je jasno, no. Kaj ko bi se počasi začelo kje kaj tudi razpletati...
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Ma ja, spet so tuk zamutil, da res ni nič več jasn. A ni že un ko ma tist čez oko že zadnjič umru? Zdej pa je kr prišu pa to žensko rešu Res je ful sumljiv.
Pa sem že hotla nehat gledat nadaljevanko, pa me zdej spet ful zanima kaj se bo zgodil.
Pa sem že hotla nehat gledat nadaljevanko, pa me zdej spet ful zanima kaj se bo zgodil.
-
Marguerite - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Novo mesto
mene Juliet tko zivcera zj je sun zajeb... k je zaspecala benu d je noseca. grrr. prov zanima me zakaj vse nosecnice umrejo
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
sem šele zdaj pogledla, aaa Juliet mi gre na živce se dela neka prijazno pol pa zbira vzorce, am, ko smo že pri vzorcih, v kateri obliki ga misli Kate vzet? oz. kk jih sploh jemlje?
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov