skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Včeri je blo prov čudn. Kaj če je res Desmond povzroču da so oni strmoglavl? Ej vsak del več k gledam mi je manj jasn Me pa res zanima kaj hudiča se bo zdej naprej dogajal in kaj se zgodi s Kate, Jakeom in Sawyerjem
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Po moje to, da ko ni vtipkal kode je oni magnet postal ful močn, pa je na tak način tut letalo "privlačil"
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
^ja jst si tud tko razlagam to zadevo. Ja čist sick tale Lost, k že mislš da ti je neki jasn pa da veš se pol kr neki vse zbrkla in sam študeraš kaj bi lahk blo.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
jagodka85 napisal/-a:jz si jih bom pa s torrenti, ker mi mula čist prepočas tole dol vleče
no me zanima tole. jst mam namreč samo mulo in pač ne morem primerjat hitrosti z drugimi. V kukem času pa vam potegne del dol? Men približno v dnevu. Odvisno no če je čist frišn mi mal dlje, če pa je že kak mesec mi pa mal hitrej. Ampak ponavad, če zjutri zalaufam, mam zvečer že potegjen.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst vlečem dol z torrenti serije mam nekje 40-45 min dol (k sm tm okol 350MB dolge )
za filme pa rečmo mal več kt pa urco do urco pa pol
za filme pa rečmo mal več kt pa urco do urco pa pol
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men se ful zdi, da je od Jacka in une Avstralke fotr zares šef The Othersov, al pa je vsaj delal tam in bil zlo cenjen. Se mi zdi da so govoril o tem da so včasih mel enga kirurga, pa da je umrl al neki. In zdej naj bi ga Jack nadomestil po moje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov