skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Dons je kr zadnji del na Pop tv To mi pa ni všeč! Najbrž ne bojo kr nadaljeval naslednji teden z novo sezono ne?
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
^^ja to sem tut jaz opazila, da je zadnji del zdaj pa ne bo več mojih ponedeljkovih tv-maratonov.. Po moje bo spet zatišje do septembra
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Se tud jst bojim da bo tko ja. Če že menajo naj dajo vsaj kako Urgenco al pa kej tazga. Če bojo namest Losta kaka Sedma nebesa bom znorela
-
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa couldn't be more happy to mi deliii čakam Urgenco že tok dolg
No da ne bomo OT-dons se bo na Lost zihr kej ful dramatičnega zgodil kot zaključek sezone, da bomo vsi blesavi in kumi čakal naprej
No da ne bomo OT-dons se bo na Lost zihr kej ful dramatičnega zgodil kot zaključek sezone, da bomo vsi blesavi in kumi čakal naprej
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
No, sicer bodo Sedma nebesa tudi prej. Ravno danes sem vidla reklamo.
-
A me zajebavate? Kako sm vedla hahaha k ena čarovnca haha.
Jst mislm da bom Lost kr gledala doma lepo naprej, ker me zanima kaj se dogaja
Jst mislm da bom Lost kr gledala doma lepo naprej, ker me zanima kaj se dogaja
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Spolier:
Na otoku (kasneje se pokaze, da ni isti otok, ampak eden manjsi poleg) obstaja naselje, kjer ljudje zivijo normalno zivljenje, tusirajo se, jejo normalne stvari, imajo tv, radio itd. Sledi veliki bum, vsi pridrvijo ven in vidijo kako letalo pada na otok (cisti zacetek, ko se je zgodila nesreca). Sledijo flashbacki Jacka in njegove zene, ki ga je zapustila. Jack je v eni zaprti, neprebojni celici, Sawyer je zunaj v kletki, Kate pa kao zajtrkuje z Benom, preoblecejo jo, uredi se lahko :twisted:
Na otoku (kasneje se pokaze, da ni isti otok, ampak eden manjsi poleg) obstaja naselje, kjer ljudje zivijo normalno zivljenje, tusirajo se, jejo normalne stvari, imajo tv, radio itd. Sledi veliki bum, vsi pridrvijo ven in vidijo kako letalo pada na otok (cisti zacetek, ko se je zgodila nesreca). Sledijo flashbacki Jacka in njegove zene, ki ga je zapustila. Jack je v eni zaprti, neprebojni celici, Sawyer je zunaj v kletki, Kate pa kao zajtrkuje z Benom, preoblecejo jo, uredi se lahko :twisted:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- bibica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2007
muckaa, hvala. to že vem. zanima me, kaj je s to desmondovo punco Pen? v kakšni povezavi je ona z otokom? kaj je s tem magnetom? zakaj jih Othersi odpeljejo k sebi in zakaj so na začetku serije nekatere ubili? zakaj so ugrabili walta clair....??????????!!!!!!!!! plis!
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
aaaa waw res dober zaključek
Kje si dol vlečete nove dele?A z e-mule?Al torrent?
Kje si dol vlečete nove dele?A z e-mule?Al torrent?
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov