skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Mislim da obe umreta, ni pa nujno da je res
-
Haha dj nehi, eno obsesijo manj morm imet. Zdj mam Gospodinje pa ANTM pa CNMT pa dost je to Ma pa fant doma na cdjih 3.sezono Losta pa me skoz heca da bova gledala. Najbrž se bom slej al prej omehčala haha. Ker on že ve kaj bo naprej in pol mi vsake tok kako tako zabije da bi šla kr prec gledat
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jst sm zdej začela 2.sezono gledat pa me je čist not povlekel!! In zdj je to moja nujna ponedeljkova rutina zakaj morajo tolk dobre serije kokr so razočarane gospodinje pa lost delat!!!
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
mycosmogirl napisal/-a:jst sm zdej začela 2.sezono gledat pa me je čist not povlekel!! In zdj je to moja nujna ponedeljkova rutina zakaj morajo tolk dobre serije kokr so razočarane gospodinje pa lost delat!!!
točn tko ja...
Always look on the bright side of life!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Uuuu, js sm bla tut še eno uro žična zdej u pondelk, k se itak more zmer tko končat, da me firbec daje do naslednga pondelka.
Sm tut js že lan gledala pou tele sezone na kompu in to ceu večer, en deu za drugim, ni blo šans, da bi se odlimala dol. Zdj pa nimam, pa morm fanta nahecat, da mi dol povleče.
Men tale Ana Lucia ni bla preveč simpatična, tko da mi ni panike, da je nau več (čeprou je biu ceu šok), navijam za sawyerja pa freckle-co da bosta kej skp prstala, k sta mi čis huda.
Sm tut js že lan gledala pou tele sezone na kompu in to ceu večer, en deu za drugim, ni blo šans, da bi se odlimala dol. Zdj pa nimam, pa morm fanta nahecat, da mi dol povleče.
Men tale Ana Lucia ni bla preveč simpatična, tko da mi ni panike, da je nau več (čeprou je biu ceu šok), navijam za sawyerja pa freckle-co da bosta kej skp prstala, k sta mi čis huda.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Men je pa Sawyer tak dosadnež joj, pa Kate je čist predobra zanga
-
Aloha - Cosmopsiho
Ja, pa sej je tak zlo sitn pa nč mu ni kul... sam men je še usen (al pa prou zard tega) čis waaaaaw Kate je pa sploh srčica.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Angel girl napisal/-a:Men je pa Sawyer tak dosadnež joj, pa Kate je čist predobra zanga
Neee, men je pa prav hud . Sem glih pogledala dele od tretje sezone in mi je tok hud. Mam filing, da se je zaljubu v njo. Komi čakam na nadaljevanja. Kirga februarja že?
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
No ok, nekaj malega pa res lahko povem...
Ne vem kak daleč si vse skp vidla. V glavnem, najbolj zanimiva zadevica je da Kate in Sawyer pristaneta skupaj.... Prizor je res vroč... Jaz sem ga morala kar večkrat skoz pogledat.
Ne vem kak daleč si vse skp vidla. V glavnem, najbolj zanimiva zadevica je da Kate in Sawyer pristaneta skupaj.... Prizor je res vroč... Jaz sem ga morala kar večkrat skoz pogledat.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
g00fy_qa napisal/-a:Jaz pa vem kaj se zgodi, jeei! (pa neom povedala, same morate videti ).
Meni je Sawyer totalno sexi..mmm. Vendar bi Kate vseeno raje z Jackom vidla.
hja do šestega dela že, kaj bo pa naprej pa bomo vidli. Ziher se ne bo razpletl pol po naših željah. Komi čakam. Jack je drugač prepriden za Kate.
-
Aloha - Cosmopsiho
Aaaaaa, sej sm vedla, da bosta enkat skp prstala jeeeeei, komi čakam, da pridem do tistga dela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov