skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Keika napisal/-a:Po moje pa nima tumorja Sayer, bi prej rekla, da ga ma voditelj the Othersov.
Kdaj naj bi mu pa slikali hrbtenico in zakaj bi ga sploh probali ohranit pr živleju (sploh ker ga hoče mož od une ko je v zadnem delu umrla hoče ubit)?
Slikal so ga loh takrt ko so mu kao peacemaker vstavl not, ker je bil takrt v nezavesti... Pomoje so kr kej delal z njim takrt.
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Hothien - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2005
Ewchk napisal/-a:Keika napisal/-a:Po moje pa nima tumorja Sayer, bi prej rekla, da ga ma voditelj the Othersov.
Kdaj naj bi mu pa slikali hrbtenico in zakaj bi ga sploh probali ohranit pr živleju (sploh ker ga hoče mož od une ko je v zadnem delu umrla hoče ubit)?
Slikal so ga loh takrt ko so mu kao peacemaker vstavl not, ker je bil takrt v nezavesti... Pomoje so kr kej delal z njim takrt.
Ne, ne tumor ma Ben, pa zdej je jcka prosil da bi ga operiral. Una ženska ga je pa na skrivaj prosila, da ne, da naj mu umre med operacijo. pa Eko je umrl...
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Hothien napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Keika napisal/-a:Po moje pa nima tumorja Sayer, bi prej rekla, da ga ma voditelj the Othersov.
Ne, ne tumor ma Ben, pa zdej je jcka prosil da bi ga operiral. Una ženska ga je pa na skrivaj prosila, da ne, da naj mu umre med operacijo. pa Eko je umrl...
Ja vem ja.. sm zvedla v četrtk
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
uf jst zdej glih lowdam 5.del 3. sezone komi čakam da zlowdam!!
pa 6.del pride vn čez dva dni
pa 6.del pride vn čez dva dni
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ampak kok so sitni s temi pavzami, lih tok da človk ta najbl bistvene stvari pozab..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov