skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ajdda - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2006
- Kraj: Kr
Živjo...
Jst tut ful rada gledam to nadaljevanko in sprot vlečem dol dele, da sem čist na tekočem aja dons si že vlečem 19.del dol
Drgač mi je pa ta druga sezona ful hujša od prve, res se zanimive stvari dogajajo...sploh teli tazadni deli so mi bli ful kul...problem je sam da se skos sam zapleta, zapleta, skor nč se pa ne odplete
Sam jest pa nobenih takih napak nisem opazila, kar se pa tiče Locka pa ostalih (Tud Sun pa njenga moža, ki naj ne bi mogla met otrok pa je zdj kr čudežno noseča) je pomoje to bistvo, da ti nič ni jasn kako in kaj, kaj je fora s tem otokom, pa unim "hetchom", the others....
Men je hudo pa me ful zanima, kaj bo naprej
Jst tut ful rada gledam to nadaljevanko in sprot vlečem dol dele, da sem čist na tekočem aja dons si že vlečem 19.del dol
Drgač mi je pa ta druga sezona ful hujša od prve, res se zanimive stvari dogajajo...sploh teli tazadni deli so mi bli ful kul...problem je sam da se skos sam zapleta, zapleta, skor nč se pa ne odplete
Sam jest pa nobenih takih napak nisem opazila, kar se pa tiče Locka pa ostalih (Tud Sun pa njenga moža, ki naj ne bi mogla met otrok pa je zdj kr čudežno noseča) je pomoje to bistvo, da ti nič ni jasn kako in kaj, kaj je fora s tem otokom, pa unim "hetchom", the others....
Men je hudo pa me ful zanima, kaj bo naprej
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Evo jst sm prej že pogledala mal 19. dela sam nism še pršla do konca si bo treba še mal časa za to rezervirat.
Ja zdej je men tut spet fajn ratal, ker umes se mi je že mal vlkekl, nč kej konkretnga se ni dogajal...sam itak, da se more zdej spet zaplet nardit, če gre proti koncu sezone
Ja zdej je men tut spet fajn ratal, ker umes se mi je že mal vlkekl, nč kej konkretnga se ni dogajal...sam itak, da se more zdej spet zaplet nardit, če gre proti koncu sezone
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Just save, save me
Come on
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js sm učer pogledala 19. del. Komi čakam nasledn del da se zve kaj je z Michaelom pa baje da v nesladnem delu pogruntajo bistvo hatcha. Zihr bo spet ful zanimiv. Pa glede tega: Locke shod, Sun je noseča, Rose nima več raka... Kaj pa z uno k jo je pokazal na konc prejšnga dela k je bla na psihiatriji? A ona sam misl da je psihiatrinja? Al je bla že prej predn se ji je odfukal? K pomoje da otok mentalnih stvari ne pozdrav. Me zanima kdaj bomo to zvedl...
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Ajdda - Sramežljivka
JA jest tut komi čakam nasledn del...sam bo šele čez dva tedna pomoje
A mogoče kdo ve kaj je fora, da tega skos redno ne vrtijo, ampak majo umes kr ene dvo-,tri-tedenske pavze???
Jst sm nekje prebrala-sam nevem če je to kej res-da ta Libby sploh ni psihiatrinja ampak lažnivka (compulsive lier) al pa ena medijska osebnost al kaj neki tazga...No sej bomo še vidl A res v naslednjem delu povejo bistvo hetcha? ful dobr
A mogoče kdo ve kaj je fora, da tega skos redno ne vrtijo, ampak majo umes kr ene dvo-,tri-tedenske pavze???
Jst sm nekje prebrala-sam nevem če je to kej res-da ta Libby sploh ni psihiatrinja ampak lažnivka (compulsive lier) al pa ena medijska osebnost al kaj neki tazga...No sej bomo še vidl A res v naslednjem delu povejo bistvo hetcha? ful dobr
-
Ajdda - Sramežljivka
o bed, a ni 26.aprila?
http://abc.go.com/primetime/lost/
http://abc.go.com/primetime/lost/
-
inchy84 - Cosmopolitanka
Ajdda napisal/-a:ni mi jasn zakaj majo take pavze??
Pavze majo pa zato, ker morjo sezono do konc maja oz. začetk junija vlečt. K pol polet kao nč ne snemajo oz. majo kao počitnce.
Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
me like it me like it a lot
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
ka pol ta tedn ni blo dela? pa tega zdej ga tud ne bo? glih k je najbolj zanimiv
-
inchy84 - Cosmopolitanka
amyZ napisal/-a:ka pol ta tedn ni blo dela? pa tega zdej ga tud ne bo? glih k je najbolj zanimiv
naprej bo šele 3. maja
Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov