skrivnostni otok

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Jan. 2009 13:12

sawyer je HOT :oops: :oops: :twisted:

men je tut pršl sawyer na testu :D čeprou nism čist isti karakter, v enm čist isto, drugje pa čiist iks.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 23. Jan. 2009 13:40

chiqqa napisal/-a:sawyer je HOT :oops: :oops: :twisted:

:zustimm:
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 23. Jan. 2009 22:21

Samo Kate je takooo lušna. Prau ful ful.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 23. Jan. 2009 22:23

Men je ona ful bl lušna, k je na otoku, ne tok naličena pa s tistimi kodri pa športno oblečena. Zdej, k je neki spedenana, je čist običajna.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 23. Jan. 2009 22:56

jaz sem pa res slaba. Lost sem nehala gledati pomoje že po prvi sezoni, ker nisem imela več časa. tako da sem sedaj čisto preveč v zaostanku. bom pa poprosila mojega, da mi bo dol potegnil in si bom počasi gledala dele.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 25. Jan. 2009 0:57

pepelčica napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:sawyer je HOT :oops: :oops: :twisted:

Js se pa ne morem odločit...Sawyer ali Sayeed? Sawyer je itak 10-tka, kaj 10-tka, 11-tka :D , sam...js TK padam na temne tipe, če so pa sicer dobri po duši, ampak delajo pa znajo pa cel kup slabih stvari(Sayeed), pol sn pa paf v trenutku :oops: ...

No, glede novih delov: a je Sun slučajno sklenila nekakšno zavezništvo z unim Widmore-om(Pennyjinim očetom)? Če je bil to uni stari tm na letališču?
Pa meni je Kate tut fuul bolj všeč, ko ni tk zrihtana, ko pa zdj, ko ni več na otoku.
Bena še vedno ne prenesem-mislim, sedim pred compom, pa ga gledam, hudobo hudobno, pa mi grejo mravljinci po hrbtu :shy: ful dobro igra, mu morn priznat :respekt: .
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 25. Jan. 2009 12:40

sončk napisal/-a:Men je ona ful bl lušna, k je na otoku, ne tok naličena pa s tistimi kodri pa športno oblečena. Zdej, k je neki spedenana, je čist običajna.

Ja, najbolj seksi je v tistih njenih "rebrastih" majičkah in ko je vsa umazana. Ko je zrihtana, mi ni nič posebnega. :)
Drugače pa tudi jaz glasujem za sawyerja. :twisted:
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 25. Jan. 2009 19:11

Je že kdo gledal prva dva dela 5. sezone? Prav dober se je začela. Še posebej, ko se sawyer sprehaja brez majčke :P
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 25. Jan. 2009 19:57

Men je pa na kvizu pršl Sun. Yey, ona je kul! :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Jan. 2009 8:08

**medyka** napisal/-a:Je že kdo gledal prva dva dela 5. sezone? Prav dober se je začela. Še posebej, ko se sawyer sprehaja brez majčke :P

Grrrrh, jaaa :) mmm..če je pa kdo hot je pa to on. Drugače pa sta ful zakon dela! Najprej mi seveda ni bilo nič jasno, ali ok :) Komaj čakam nadaljevanje!!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 26. Jan. 2009 12:02

A naj bi poznal uno žensko na konc?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 26. Jan. 2009 18:13

Ok, se ne moreš da vrjameš kolko folka je to vprašanje že vprašalo. Ne razumem kak si nea gre zapomnit najbolj skrivnostne ženske, ki še povrh vsega malo na M iz bond muvijev spominja. It makes me kinda sad.

No da ti odgovorim na vprašanje -- ja bi jo mogli poznat.
Ta gospa je g. Hawking, ki je Desu v 3. sezoni razložla, da se prihodnosti oz. tisto kaj ti je usojeno, ne da spremenit, in ki se je pojavila na sliki skupaj z menihom, ki ga je Des poznal.

Evo še vizualno podobo
Slika Slika Slika
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 26. Jan. 2009 19:31

^^
Madoniš, ti si pa tole vzela kot osebno žalitev. :D :lol: Ne se razburjat, nekateri smo že veliko pozabili zaradi več kot polletne pavze. Pa hvala za razlago. :D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 26. Jan. 2009 20:42

Ne kot osebno žalitev res ne.. :)
Je pa res žalostno, da se tolko folka nea spomni. In če rečem tolko, mislim res tolko. Na L-S.net je vsaki tretji vprašal kdo je ta teta valda da ti potem to začne pri uhah ven viset in se vprašaš kaj je narobe. Sploh pa ker ta teta res ni neki nepomembni prišlek. Potem pa pač pride tak, da neki luft ven spustiš.. in to je blo zdaj pač tu :P I'm sorry.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 01. Feb. 2009 12:49

Pogledla 3. del. Komi čakam, da spet vidim Kate pa Sayid-a :D V tem delu ju ni blo. Me pa prav zanima, kaj za vraga se dogaja Charlotte-uni rdečelaski, ko je kao Faraday vanjo zaljubljen. Mi gre na živce, ko ji ne pove, kaj ji je...hm...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov