skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Jeseni že? heheh
Upam, da ne boš do januarja 2009 že čisto locko, ker te se komaj začne 5. sezona LOSTa
Sem mislila, da mi bo kaj lažje zdaj, ko sem 1x že prestala 8 mesečno čakalno dobo. Aha, k*rca - še hujše bo. To pa samo iz tega razloga, ker sem namesto 23 epizod vidla samo 14. Glih se je 4. sezona začela, že je je konec, blaah. Še dobro, da bo naslednjo sezono te vsaj 17 epizod.
Upam, da ne boš do januarja 2009 že čisto locko, ker te se komaj začne 5. sezona LOSTa
Sem mislila, da mi bo kaj lažje zdaj, ko sem 1x že prestala 8 mesečno čakalno dobo. Aha, k*rca - še hujše bo. To pa samo iz tega razloga, ker sem namesto 23 epizod vidla samo 14. Glih se je 4. sezona začela, že je je konec, blaah. Še dobro, da bo naslednjo sezono te vsaj 17 epizod.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Js sem sam cvilit začela, ko v zadnjem delu Ben najprej Jacku reče, da morta vse, ki so se rešli z otoka nazaj spravt, pol pa Jack odpre še tisto krsto, pol pa Locke nt leži!! Joooj! Kje je še jesen...
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
prinzessin napisal/-a:Js sem sam cvilit začela, ko v zadnjem delu Ben najprej Jacku reče, da morta vse, ki so se rešli z otoka nazaj spravt, pol pa Jack odpre še tisto krsto, pol pa Locke nt leži!! Joooj! Kje je še jesen...
kdaj vam bo že jasn, da bo nova sezona januarja in ne jesen
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Joooj jst sm čist obsedena. Kje je še januar
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
hehe...Tammy_De...mogoč boš mogla še parkrat povedat
Drgač pa, jz sm si prejšn tedn pogledla, se mi zdi, da so prejšnji finali bli bolj napeti, zdj so mi že kr preveč tečni. Itak da me zanima kako je Lock pršu nazaj če ni hotu, sam itak bomo odgovor na to zvedl šele ka pa vem, v zadnji sezoni.
Mi je pa ful zanimiv to, da so najdl uno žensko od Desmonda na ladji, k jih je iskala, u bistvi so pa na konc prejšnje sezone bli na letalu, ko jim je neki ful piskat začel (vsaj zgledal je kt letal).
Drgač pa, jz sm si prejšn tedn pogledla, se mi zdi, da so prejšnji finali bli bolj napeti, zdj so mi že kr preveč tečni. Itak da me zanima kako je Lock pršu nazaj če ni hotu, sam itak bomo odgovor na to zvedl šele ka pa vem, v zadnji sezoni.
Mi je pa ful zanimiv to, da so najdl uno žensko od Desmonda na ladji, k jih je iskala, u bistvi so pa na konc prejšnje sezone bli na letalu, ko jim je neki ful piskat začel (vsaj zgledal je kt letal).
-
FreakChiq - Kofetarica
Penny ni bla nikoli na letalu
Vsaj ne da bi mi vidli..
V finalu 2. sezone sta dva tipa, ki sta delala za njo oz. še delata (eden od njiju je bil na ladji v finalu) bla v neki postaji sredi antarktike. Ko sta jo nato poklicala pa je Penny bla doma.
V finalu 3. sezone je Charlie govoril s Penny ampak vse kaj si lahko v ozadju vido so ble police s knjigami, če se prav spomnim - to pa je lahko ali na ladji ali pa doma. Tak da ni nič narobe, da je bla Penny zdaj na ladji.
Pa za Locka mam tudi občutek, da si malo narobe razumela. Ali pa sem jaz hehe
V glavnem .. Locke ni 4 ever zapustil otoka oz. proti njegovi volji. On je prevzel Benovo vlogo in redno zapuščal otok, ker ne vem so rabli novi folk, so nadaljevali z iskanjem special ljudi itd. Se si vidla, Ben je tudi mel puno različnih passporotv in različnega denarja. In tak kak je Ben po svetu okrog hodo in se izdajal za nekoga drugega, tak je tudi Locke. Celo vseh 06 je obiskal in jih prepričeval naj pridejo nazaj. Tak da mene bolj zanima kaj se je zgodilo, da je mrtev. Kdo ma zdaj otok prek. Bo mrtev ostal, ko se bodo vrnili na otok? itd...
Res da v primerjavi z lanskoletnim finalom ni blo tistega velikega in nepričakovanega šok momenta, ampak je kljub temu bila epizoda več kot zadovoljiva. Že samo izginotje otoka je blo awesome! Komaj čakam na 5. sezono!
Vsaj ne da bi mi vidli..
V finalu 2. sezone sta dva tipa, ki sta delala za njo oz. še delata (eden od njiju je bil na ladji v finalu) bla v neki postaji sredi antarktike. Ko sta jo nato poklicala pa je Penny bla doma.
V finalu 3. sezone je Charlie govoril s Penny ampak vse kaj si lahko v ozadju vido so ble police s knjigami, če se prav spomnim - to pa je lahko ali na ladji ali pa doma. Tak da ni nič narobe, da je bla Penny zdaj na ladji.
Pa za Locka mam tudi občutek, da si malo narobe razumela. Ali pa sem jaz hehe
V glavnem .. Locke ni 4 ever zapustil otoka oz. proti njegovi volji. On je prevzel Benovo vlogo in redno zapuščal otok, ker ne vem so rabli novi folk, so nadaljevali z iskanjem special ljudi itd. Se si vidla, Ben je tudi mel puno različnih passporotv in različnega denarja. In tak kak je Ben po svetu okrog hodo in se izdajal za nekoga drugega, tak je tudi Locke. Celo vseh 06 je obiskal in jih prepričeval naj pridejo nazaj. Tak da mene bolj zanima kaj se je zgodilo, da je mrtev. Kdo ma zdaj otok prek. Bo mrtev ostal, ko se bodo vrnili na otok? itd...
Res da v primerjavi z lanskoletnim finalom ni blo tistega velikega in nepričakovanega šok momenta, ampak je kljub temu bila epizoda več kot zadovoljiva. Že samo izginotje otoka je blo awesome! Komaj čakam na 5. sezono!
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Aja, sm misla, da sta tista tipa bla na avionu, tko mi je zgledal.
No, tist že možn da je Lock hodu zard zadev nazaj, ampak a mislte, da je, ko je pršu nazaj spt biu na vozičku? Po mojem, ko bo pršu na otok bo živ, tko k je bil od Jacka fotr, kej tazga bo ratu. Ka pa vemo.
No, tist že možn da je Lock hodu zard zadev nazaj, ampak a mislte, da je, ko je pršu nazaj spt biu na vozičku? Po mojem, ko bo pršu na otok bo živ, tko k je bil od Jacka fotr, kej tazga bo ratu. Ka pa vemo.
-
FreakChiq - Kofetarica
Če ma katera željo se lahko udeleži drugega TBO: LOST (The Best of LOST) glasovanja! Seveda se tokrat vse vrti okrog fenomenalne ampak kratke 4. sezone.
- Shmeky
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
ok jst bi pa prasov k jst sm gledov prve dve sezone a se pol tisti k so strmoglavl z avionom resijo z otoka in pa zih je ze blo zakai noben ne najde otoka odgovor na to ???? prosm a mi loh poveste tko mal sirse razlozite pac se te dve sezone k sta ble:D
-
FreakChiq - Kofetarica
Shmeky napisal/-a:ok jst bi pa prasov k jst sm gledov prve dve sezone a se pol tisti k so strmoglavl z avionom resijo z otoka in pa zih je ze blo zakai noben ne najde otoka odgovor na to ???? prosm a mi loh poveste tko mal sirse razlozite pac se te dve sezone k sta ble:D
Jaz mam en boljši predlog za tebe - poglej si 3. in 4. sezono v miru
Taka awesome serija kot je LOST si ne zasluži, da bi dogajanje tak mimogrede zvedo. Zraven tega pa dobiš odgovor na oba tvoja vprašanja in še veliko več drugega awesome stuffa. Dobro nove skrivnosti se tud pojavijo ampak kaj bi bil Skrivnostni otok brez skrivnosti
-
FreakChiq - Kofetarica
Šest? hehe 4 pa res
Hehe to zgodbo poznate? Zdaj če drži 100% ne vem but hell smešna je tak al pa tak.
Ustvarjalci so prvo hoteli naret kip s 6. prstami ampak predstava noge s šestimi prsti se je ABCju zdela tak freaked out in grozljiva da so predlagali da namesto 6 prstov naredijo 4 heheeh
Mam pa močn občutek, da bomo končno nekaj več o tem zvedli v 5. sezoni. Vse nekah kaže na to, da bomo zvedli veliko več o Dharmi in preteklosti otoka.
Aja to vete da se novi LOST ARG pripravlja?? Ta teden se začne! Če želi kdo več zvedet - Click me
Hehe to zgodbo poznate? Zdaj če drži 100% ne vem but hell smešna je tak al pa tak.
Ustvarjalci so prvo hoteli naret kip s 6. prstami ampak predstava noge s šestimi prsti se je ABCju zdela tak freaked out in grozljiva da so predlagali da namesto 6 prstov naredijo 4 heheeh
Mam pa močn občutek, da bomo končno nekaj več o tem zvedli v 5. sezoni. Vse nekah kaže na to, da bomo zvedli veliko več o Dharmi in preteklosti otoka.
Aja to vete da se novi LOST ARG pripravlja?? Ta teden se začne! Če želi kdo več zvedet - Click me
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov