skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Koga bi ti zdaj na odstrel dala.. Sawyerja al Jacka?
No sicer je pa tak vseeno, ker lahko 99% trdim, da se njiju in pa kake Kate ne bodo upali dotitak nič prej kot v zadnji sezoni. Za Jacka tak vemo, da je alive and well v prihodnosti, in da more prit spet na otok šele potem lahko pride na vrsto kaka smrt. Sawyer je pa pomoje preveč priljubljen lik, da bi ga tak zgodaj killali.
Samo ha, kak smo fani kruti. Kr tak brez nekih težav se pogovarjamo koga lahko ubijejo
No sicer je pa tak vseeno, ker lahko 99% trdim, da se njiju in pa kake Kate ne bodo upali dotitak nič prej kot v zadnji sezoni. Za Jacka tak vemo, da je alive and well v prihodnosti, in da more prit spet na otok šele potem lahko pride na vrsto kaka smrt. Sawyer je pa pomoje preveč priljubljen lik, da bi ga tak zgodaj killali.
Samo ha, kak smo fani kruti. Kr tak brez nekih težav se pogovarjamo koga lahko ubijejo
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
amital napisal/-a:Ene 2 dela nazaj je Claire šla z Jackovim (in svojim seveda) očetom stran, zgleda v to kolibo. Se je pa zgodilo ponoči, ko so Sawyer, oni drug (kaj je že?) in Aaron spali. ko so se zbudli, pa ni bilo nje nikjer več. Zato je pa v zadnjem delu Sawyer noso malega po otoku..
Ja, ja, to vem ... ampak ni mi jasn, zakaj No ja, bomo zvedl, al pa tud ne bomo ... a ta sezona je zadnja, ane?
-
FreakChiq - Kofetarica
Pa kaj si ja nor
Ne morem verjet da njim vsako ampak res čisto vsako leto uspe naret taki finale, da samo gledaš. Mislim, da še nisem doživela serije, ki bi vedno znova z vsako sezono odpirala nova večja obzorja, o katerih se ti še na začetku niti sanjalo ni.
Mislim, naj mi nekdo najde nekoga, ki je v 1. sezoni vedo, kak genialno se bo ta serija dalje razvijala
Komaj čakam, da vidim kaj nam bodo nudli v 5. sezoni. Po pravici povedano nimam pojma kaki koncept mislijo furat. Do sedaj je sedanjost vedno bila na otoku in smo meli FBje in potem še FFje. Kaj bo pa zdaj!?!
Season 5 i'm coming!
Ne morem verjet da njim vsako ampak res čisto vsako leto uspe naret taki finale, da samo gledaš. Mislim, da še nisem doživela serije, ki bi vedno znova z vsako sezono odpirala nova večja obzorja, o katerih se ti še na začetku niti sanjalo ni.
Mislim, naj mi nekdo najde nekoga, ki je v 1. sezoni vedo, kak genialno se bo ta serija dalje razvijala
Komaj čakam, da vidim kaj nam bodo nudli v 5. sezoni. Po pravici povedano nimam pojma kaki koncept mislijo furat. Do sedaj je sedanjost vedno bila na otoku in smo meli FBje in potem še FFje. Kaj bo pa zdaj!?!
Season 5 i'm coming!
-
FreakChiq - Kofetarica
nenanena napisal/-a:uuu...NORO...Widmore je od Penny ati al kako???
To pa že res dolgo vemo. Od druge sezone, če me spomin ne vara. Hehe kak ti je te to uspelo preslišat/spregledat?
V to pa tak ni dvoma, da se ne bi našli. Tak bodo šli nazaj.
Mene je samo strah kak bo otok zgledal oz. kaj se bo z vsemi ki so ostali zadaj zgodilo - na kak način se bodo spremenili. Res da tam čas drugače teče samo vseeno so minla že tri leta, odkar je Oceanovih 6 rešenih.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
men je najblj važn da jst zdej mislim da vem od kje polarni medvedi
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Čakte, dejte mi tole mal razložit. Nazadnje sem gledala zadnji del ne vem katere serije, ko so v bistvu že šli dol z otoka, in je bil Jack tak zanemarjen pijanc in se je s Kate dobil in težil da so naredili napako, da morajo nazaj.
Konc katere sezone je to?
Hvala
Konc katere sezone je to?
Hvala
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
honeydew napisal/-a:Aha, sem šla na Youtube, to je konc tretje sezone. Uff sem zadaj:O
Konec četrte je pa zdej ja, eno si zadaj:D
Drugač pa bomo pomojem zdej gledali sedanjost in fb na otok, kaj se je dogajalo, po sklopih. Bomo vidli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov