skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Tale zadn del je bil res čist napet. Jst sem prvič slišala za jacka in Claire! V glavnem, zdej me full zanima kaj bo naprej in zakaj so na tiskovni lagal? A mislite da je Jack s Kate samo zaradi Aarona? Ker mu je nečak?
In še to, kako bojo otrok prestavli?? A mislite, da ostali pa še naprej živijo tam al se jim bo kje zgodil? Ne vem, tle je men neki sumljiv. Predvsem zarad tega no, ker so tam lagal kulk jih je preživel.
In še to, kako bojo otrok prestavli?? A mislite, da ostali pa še naprej živijo tam al se jim bo kje zgodil? Ne vem, tle je men neki sumljiv. Predvsem zarad tega no, ker so tam lagal kulk jih je preživel.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ja, sam Ben je tud nekak pršu iz otoka, čeprou ga ni blo na letalu z n jimi ... lh, da je še kdo drug z njim pršu potlej. Ker je bil v enem od prejšnjih delov nekje v eni puščavi najden, k je šu pol Sayidu sledit pa v un hotel, kjer je en tip, k ga hoče ubit, al kaj že ... neki tazga no
Pa Jina je tud kazal, k je šu enmu otročku v porodnišnico nest velko pando, če se ne motm. Tk da jih je več iz otoka pršl, sam tistih 5 + otrok, je pač uradno preživelih, čeprou ne vem, kje je fora.
Pa Jina je tud kazal, k je šu enmu otročku v porodnišnico nest velko pando, če se ne motm. Tk da jih je več iz otoka pršl, sam tistih 5 + otrok, je pač uradno preživelih, čeprou ne vem, kje je fora.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Z Jinom si narobe razumela. Jin je bil predstavljen v preteklosti, ko je nesel pando unmu ministu al kaj je že biu, Sun je pa rojevala otroka v prihodnosti.
Kako mislijo prestavt otok? Krajevno al časovno?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Ja tole z Jinom in pando je bilo v preteklosti.
Hm, jst na časovno sploh nisem pomislila. zanimivo no. Me prav zanima kako bojo prišl dol z otoka. Tam na slikah na tiskovni je blo videt, kot da so s čolnom. Mogoče bo Jin Sun poslal dol z ladje, ker je pač bomba nastavljena in se bodo z unim čolnom odpeljali?
A zdej bo čez 14 dni zadn del oz. dva dela skupi al kako?
Hm, jst na časovno sploh nisem pomislila. zanimivo no. Me prav zanima kako bojo prišl dol z otoka. Tam na slikah na tiskovni je blo videt, kot da so s čolnom. Mogoče bo Jin Sun poslal dol z ladje, ker je pač bomba nastavljena in se bodo z unim čolnom odpeljali?
A zdej bo čez 14 dni zadn del oz. dva dela skupi al kako?
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Tammy_De napisal/-a:Z Jinom si narobe razumela. Jin je bil predstavljen v preteklosti, ko je nesel pando unmu ministu al kaj je že biu, Sun je pa rojevala otroka v prihodnosti.
Ups, my bad Sm misnla, da se je vse dogajal isti čas.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz sm tud pomisla na to, da bojo nekateri ostal na otoku, sam verjetno ne Jin, po moje neb žene pustu same it. Pa zakaj Kate ni rekla, da je pač predčasno rodila? To je dober izgovor. Hm...mi je pa dobra fora tega Othersa, k je delal z Lockom k je biu majhen, kok je skoz isto star.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Glede na to, da je Jin zdaj na ladji bo težko ostal na otoku. Razen če bodo s čolnom spet nazaj šli Ne vem no.. zakomplicirano je vse tak Eni so na ladji, drugi razmetani po celem otoku. Kak bodo to skupaj prišli se mi trenutno še sanja ne.
Jaz samo upam, da Jin, Des in Michael ne bodo umrli.
Jaz samo upam, da Jin, Des in Michael ne bodo umrli.
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Ene 2 dela nazaj je Claire šla z Jackovim (in svojim seveda) očetom stran, zgleda v to kolibo. Se je pa zgodilo ponoči, ko so Sawyer, oni drug (kaj je že?) in Aaron spali. ko so se zbudli, pa ni bilo nje nikjer več. Zato je pa v zadnjem delu Sawyer noso malega po otoku..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Ja samo to še ne razloži kaj je tam delala
Vsak ve menda kak se je tam znašla (vsaj približno) manjka nam samo podatek zakaj. Eni predvidevajo, da je mrtva. Da je umrla že takrat, ko je "njena" hiša explodirala.
Če temu tudi je tako me še pa kljubtemu zanima, kaj si bo Jacob oz. otok začel z njo. Tak kak me zanima kaj si začne s Christianom.
Vsak ve menda kak se je tam znašla (vsaj približno) manjka nam samo podatek zakaj. Eni predvidevajo, da je mrtva. Da je umrla že takrat, ko je "njena" hiša explodirala.
Če temu tudi je tako me še pa kljubtemu zanima, kaj si bo Jacob oz. otok začel z njo. Tak kak me zanima kaj si začne s Christianom.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Ja itak da je šla z njim, k je njen fotr. Sam čudn se mi zdi, kje je pa zdj Jacob? K ko kaže za prihodnost tud dam Jackov fotr okol hod pa une straši, namest Jacoba al kaj?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov