skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Vedno boljši je tale Lost. Je treba pozorno gledat pa malo razmišljat zraven. Me pa zanima, če kdo ve, če bodo 9. del normalno predvajali ali sledi po 8. delu pavza? Ker je bilo samo 8. delov vnaprej posnetih zaradi stavke, eni pravijo, da sledijo naslednji deli šele po kratki pavzi. Je to res? Kdo ve?
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm dns gledala. Ja, celo ene stvari mi jasne ratavajo . Sam ne vem, zakaj je šel Sayid use povedat kapitanu ladje? A je to pametno al ne? Jez več ne vem komu verjet?
Drgač pa boga Alex, pred očmi so ji ubili fanta in mamo, grozno!
Drgač pa boga Alex, pred očmi so ji ubili fanta in mamo, grozno!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Nnia - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
men so ble prve 3sezone losta ful hude res komi čakala d gledala nasledn del
..ta 4ta pa nevem nekak mi ni no ..zdi se mi k da je vse krneki ratal sploh me ne prtegne tok ..zdej sm gledala 5del 4te sezone nasledne tri mam zloudane sam kr ne prpravm se gledat nevem:)
..ta 4ta pa nevem nekak mi ni no ..zdi se mi k da je vse krneki ratal sploh me ne prtegne tok ..zdej sm gledala 5del 4te sezone nasledne tri mam zloudane sam kr ne prpravm se gledat nevem:)
- zmia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2008
men je pa ful fajn, ker res ne ves komu naj verjames in v vsakem delu zves neki novga - presenetljivga o enem izmed igralcev.. in potem sam komi cakam kaj bo naprej... ker res ne mores predvidevat
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Ooo, a veste, da bodo po novem LOST sihronizirali v slovenščino?! Pa ne, no.Sicer pa ne bom gledala sinhronirane serije Ampak vseeno-meni sinhronizacija vse pokvari
No, klik, pa si poglejte sami.
No, klik, pa si poglejte sami.
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
^^Glede na to, da je blo objavlen včeri, upam, da je sam prvoaprilska šala.
Men se tud zdi, da sinhronizacija vse pokvar. K gledam kj na nemških programih, mi kr slabo rata, k je vse sinhroniziran. Baje da majo na Poljskem tut vse sinhroniziran in to celo tko, da za vse osebe bere en in isti človk. Obup. (se opravičujem za OT ).
Men se tud zdi, da sinhronizacija vse pokvar. K gledam kj na nemških programih, mi kr slabo rata, k je vse sinhroniziran. Baje da majo na Poljskem tut vse sinhroniziran in to celo tko, da za vse osebe bere en in isti človk. Obup. (se opravičujem za OT ).
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Mi še stoletja ne bomo sinhronizirali serij in filmov ..
Dokler se bo sinhronizacija naslednjega stavka "Yo, Mom, Dad.. What's up" glasila "Živjo, mami, oči... kva dogaja" ne bo nič s sinhronizacijo za odrasle. Bi ja živčnega dobila, če bi Jack po ljubljansko govoril
Dokler se bo sinhronizacija naslednjega stavka "Yo, Mom, Dad.. What's up" glasila "Živjo, mami, oči... kva dogaja" ne bo nič s sinhronizacijo za odrasle. Bi ja živčnega dobila, če bi Jack po ljubljansko govoril
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Spoilerje beri. Veš kak je ql hehe .. vsakič pride neki drugi spoiler ven s katerim si ne moreš čisto popolnoma nič začet, in ti tudi čisto nič ni jasno kaj lahko pričakuješ
Na primer iz opisa za 9. epizodo -> z belo dalje <-
Jack bo našo truplo, ki ga je naplavilo na obalo. Mislim WTF?! Pa nekah mi noben ne pade na pamet, ki bi prišel v poštev, in ki bi bil tudi važen, da bi se temu posvečali.
I LOST
Na primer iz opisa za 9. epizodo -> z belo dalje <-
Jack bo našo truplo, ki ga je naplavilo na obalo. Mislim WTF?! Pa nekah mi noben ne pade na pamet, ki bi prišel v poštev, in ki bi bil tudi važen, da bi se temu posvečali.
I LOST
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]