skrivnostni otok

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 23. Feb. 2008 19:25

jooojj..spet sm rataLa vsa navdušena nad lostam (tko šele 3ja sezona me je naudušla, da spet spremlam). Vmes je blo kr nekej enh traparij pa nategovanja, sploh mi je pa šlo na žiuce k so v vsakmu delu po pol ure sam razlagal kaj je kdo od prebivalcev otoka delal v preteklosti. Ma vse ma svojo mero :oops: saaaaam, zdej je pa spet napeto, morm mal zdownloadad vse tele dele, ker kr ne morm čakat na nasledn del (na PoP tvju). :oops:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 23. Feb. 2008 22:34

Moi T, jst sm lihkar pogledala tale nov del. Sawyer smešn kot zmer.
Men se mal zdi, da je ta otrok - Aron - od Sawyerja pa Kate in ga zato Jake noče vidt. Ne vem, tak občutk mam. Ker drugač res ne vidm razloga, zakaj ga ne bi hotu vidt. No ja, lh pa da je blo kej s Claire hudo narobe, da sta se s Kate kej sprle al pa kej tazga, kaj jst vem. .. sej bomo vidl. Je pa skoz bl fajn ja :ja:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 23. Feb. 2008 22:58

Zakaj zadnje čase vedno bolj pogosto zasledim, da Jacku rečete Jake? :) Jack se izgovori džek -- Jake pa džejk -> big difference, hehe.

Z belo dalje:
Drugače pa otrok NI od Kate niti od Sawyera. Aaron je Clairin Aaron!
Zakaj ga pa noče videt pa menda še nobenemu ni prav jasno. Na LOST-Serija sajtu smo tolko debat že vdarli na to temo. Pa vedno pridemo na isto, da nimamo pojma what the hell is going on :)
Jaz samo upam, da ma to z Aaronom globji pomen -- bo čas, da končno zvemo, kaj je Malkin vido v 1. sezoni.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 23. Feb. 2008 23:30

Pomoje se je neki hudga zgodil s Claire in je Jack mogoče kriv oziroma se krivi, ker je pač hotu na vsak način iz otoka. Pa zarad tega zdej ne more videt Aarona. Ka pa vem, full je zapleteno.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 24. Feb. 2008 10:45

Js sem tud najprej pomisla da je otrok od Kate in Sawyerja...no ampak ko je otroku rekla Aaron in ko je zaigrala taka dramatična muska je itak blo vse jasno...Sem se pa tudi sama spomnila te prerokbe nekega vdeževalca ko je vidu neki hudega in jo poslal potem v Ney York v bistvu kao k eni družini, je pa vedu da bo letalo strmoglavlo...pomojem...baje naj bi Aaron bil nekaj posebnega al kako....
Kaj pa Ben...js sm pomisla da je Ben nek milijonar ki si je sam zmislu tisto Dharmo in pač živi na otoku, ker ga marsikdo hoče ubit...matr tok je tega....ZMEŠNJAVA čista
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 24. Feb. 2008 12:17

Ja, sej pravm. Jez sm tudi najprej pomisnla, da je otrok od Jacka in Kate, ma ku sm čula ime, mi je blo jasno, da je od Claire.
Drgač pa uno z vedeževalcem sm že pozabla hmal, se mi sam še površinsko svita.
Verjetno je res kej na tem, da je Jack kriv, da je Claire ostala na otoku al kej tazga in zato noče vidt otroka. Ah, ne vem...
Ta Ben pa... izziva, da bi ga še jez mahnla :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 26. Feb. 2008 17:10

moi T napisal/-a:Drgač pa uno z vedeževalcem sm že pozabla hmal, se mi sam še površinsko svita.

Ko je prvič prišla k njemu, ji je reko, da mora obvezno ona vzgajati otroka. Kar na enkrat pa jo je začel prepričevat, da ga naj odda. Kupo ji je karto za L.A., ji dal keš in ji reko, da tam čaka ljubeč par, ki bo dobro poskrbel za otroka.

Na DVDju od 2. sezone pa obstaja tudi en klip, v katerem ta Malkin pove Ekotu, da mu je nek par iz L.A. dal 16.000 dolarjev, da je eno nosečnico prepričal, da se vkrca na letalo.

Pomoje še bo Aaron mel dosti, dosti večji pomen kot se morda zdi. Še posebej zato, ker ima tudi njegov dedek veliko opravkov z otokom. :)

moi T napisal/-a:Verjetno je res kej na tem, da je Jack kriv, da je Claire ostala na otoku al kej tazga in zato noče vidt otroka. Ah, ne vem...

Jaz pa upam, da ne bo v čisto tako smer zašlo, ker je taka zgodba preveč limonadam podobna. Hočem neki globji pomen v tem (in mislim da pri LOSTu ga tudi bomo dobili), da ima Kate Aarona, Jack ga pa noče videt.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 27. Feb. 2008 9:17

Hvala ti, se spomnm zdej natančno ja. Joj, mi peša spomin :D.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 29. Feb. 2008 12:34

uf, tale peti del je pa dober. čeprov kr precej izven konteksta ampak me je prikoval na sedež kot že dolg noben ne. pa še en namigec: končno izvemo, kaj se je zgodil z desmondom in sayidom na helikopterju :D
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 29. Feb. 2008 14:12

A dej, si že gledala? Jst ga bom verjetno čez 14 dni. Vsaj tako zdele zgleda,ker vleče s hitrostjo crkjene krave :roll:
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 29. Feb. 2008 14:19

Jst sm tut že pogledala ... zanimiv del ... itak je pa cela 4 sezona napeta že od samega začetka :D

komi čakam nadaljevanje :P
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barby8 » 29. Feb. 2008 14:35

Men je tud 4. sezona najbolj napeta in res najboljša. :zustimm: Ta del je bil vredu, samo so mi bili prvi štirje dost boljši. Bo pa še zanimivo tole dogajanje na ladji.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 29. Feb. 2008 14:44

Joj men je bla pa prva sezona najboljša. Pa ok, tut druga. Potem se mi pa zdi, da so začel preveč bluzit, ker neki novi ljudje so vmes in mam filing, da še sami ne vejo kako bi se vse končal. Jst sem lani mislala že nehat gledat, ker je blo tko dolgočasn. OK, zdele je spet mal boljš, ampak itak ne koker na začetku. Taprvo sezono sem kr "požrla". Sem si jo zlovdala in v parih dneh celo pogledala :D Sam zdej morem gledat do konca, ker me zanima kok se vse konča. Ziher bo neki glupga in se ne bo vedl za ka se je šlo.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 01. Mar. 2008 11:59

Jez sm tudi učerej pogledala. Zanimivo, čeprav prevel fantazijsko že za moje pojme :D. Pa ful se meša sedanjost, prihodnost, preteklost, tku da nč več ne vem... Pa še ful sm pozabla od nazaj! Sam mi je kljub vsemu mega gledat!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 01. Mar. 2008 14:39

Men ni čist nč več jasn. A mi lahko ena na kratko pojasne tale del, ker sm gledala dvakrat, pa mi ni čist nč jasn, res ne. Pa kua ma una miš veze sploh z Desmondom .. kr neki no, al pa sm jst tok stupid, da ne dojamem :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov