skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
amyZ napisal/-a:Jah, tud jz sm že pozabla kaj točn je blo v 3 sezoni. Bomo pa pač vse še enkrat gledal mamo vse dokumentirano.
A zdej bo pa 6 sezon? Najprej so govoril da jih bo res 6, pol pa da jih bo rajš 5. No, sej če so zmanjšal število delov bo glih prov ja.
Ja prej je blo zmer po čez 20 delov, zdej bo pa komi 16. No, sej je fajn k boš lahk vse skupi gledu, prej po en mesc ni blo naslednga dela. Kokr kol bo, bom še vedno gledla.
Saj bi jih blo pet sezon (16+16+16 = 48 tolko delov pa imata ponavadi 2 sezoni), če ne bi hotel ABC še malo podaljšat trajanje (keš je le keš ). Zdaj vsaj avtorji in producenti vejo v katero smer se lahko gibajo, katere skrivnosti lahko izdajo ob katerem času and so on. Tak da lahko po mojem mnenju pričakujemo res fenomenalne 3 sezone.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Včeraj sem dobila vse 1. sezono Lost. In mi je bilo tečno, pa sem gledala. Omg-kak je to kul! Direkt mi je žal, da si nisem že prek zrihtala. Včeraj sem eno 6 delov naenkrat pogledala. In komaj čakam da pride danes domov, da bom nadaljevala. Zakon je!
Pa še tale Jack je nenormalno hot
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
3 sezona je---the best---!!! Mislim, vsakič, ko misliš, da ne morejo posnet še kaj bolj šokantnega, si v zmoti. Komaj čakam na 4. sezono!!!
-
FreakChiq - Kofetarica
Bulma napisal/-a:Včeraj sem dobila vse 1. sezono Lost. In mi je bilo tečno, pa sem gledala. Omg-kak je to kul! Direkt mi je žal, da si nisem že prek zrihtala. Včeraj sem eno 6 delov naenkrat pogledala. In komaj čakam da pride danes domov, da bom nadaljevala. Zakon je!
Dobrodošla med nami LOST obsedenci in Jack (Matthew Fox) loveri, hehe
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Hvala za dobrodošlico. Za uro in pol sem pred tv in bom gledala. Pa potem se lahko tudi jaz udeležim debate
Lost sem gledala samo enkrat...ko je prišel ven. In no...ker ni bil prvi del, nisem kaj preveč "not padla." Ampak zdaj
Glede Jacka pa Pa še en je cute. Nekaj na S. Sayer, Sawyer. Nekaj takega
Lost sem gledala samo enkrat...ko je prišel ven. In no...ker ni bil prvi del, nisem kaj preveč "not padla." Ampak zdaj
Glede Jacka pa Pa še en je cute. Nekaj na S. Sayer, Sawyer. Nekaj takega
-
FreakChiq - Kofetarica
Sawyer? Na-a. Vizualno meni ni kaj dosti pri srcu. Itak da ne zgleda slabo ampak ni ga pa prek Jacka.
Ti si torej pri 1. sezoni zdaj?
Phu kaj mega dobrih epizod čaka na tebe.. sploh v 3. sezoni!
Heh ko smo že pri Jack - Sawyer debati..
Jack + Kate ali Kate + Sawyer?
Ti si torej pri 1. sezoni zdaj?
Phu kaj mega dobrih epizod čaka na tebe.. sploh v 3. sezoni!
Heh ko smo že pri Jack - Sawyer debati..
Jack + Kate ali Kate + Sawyer?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Definitiuno Sawyer pa Freckles ... Sm čis žiučna, k usakič sam čakam, kdaj bosta skp skočila. On mi je res hud dec, ona pa tut noro lušna. Navijam za kšne đusi scene, hihi .
Drgač pa - ob kašnih nehumanih urah pa to sezono predvajajo?! Men je zmankal materiala na dvd-jih, tko da gledam na Popu ... mnja, loh bi blo pred pounočjo in čeprou sm nočn tič, mi ta je timing mau mem .
Drgač pa - ob kašnih nehumanih urah pa to sezono predvajajo?! Men je zmankal materiala na dvd-jih, tko da gledam na Popu ... mnja, loh bi blo pred pounočjo in čeprou sm nočn tič, mi ta je timing mau mem .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
FreakChiq - Kofetarica
Aloha napisal/-a:Drgač pa - ob kašnih nehumanih urah pa to sezono predvajajo?! Men je zmankal materiala na dvd-jih, tko da gledam na Popu ... mnja, loh bi blo pred pounočjo in čeprou sm nočn tič, mi ta je timing mau mem .
Joj ne me spominjat. Jaz sem na POP TV prav jezna. Čeprav mi je dejansko lahko vseeno kdaj prevajajo, ker sem že (hvala bogu) gledala 3. sezono ampak bi blo pa vseeno lepo do februarja še 1x pogledat to sezono, ker je res bila NORO dobra.
Pa saj ne, da me samo ura dobesedno razpizdi (mislim to morŠ res znat, tako serijo kot je LOST ob 12h ponoči predvajat - Bravo POP!), zadnič grem malo čekirat na 24 ur pa zasledim, da majo za ugly betty svojo stran, s slikami pa video svebino, ki je sicer plačjiva pa dobro. + tega pa še neke predoglede objavljajo na strani. Kaj pa ostale serije??? Skrivnostni Otok ma opise likov, ki so že od 1. sezoni taki kot so bli. Ostale serije še tega nimajo. Mislim LOL
Če bi bla od POP tvja odvisna kaj se serij tiče, jaz si ja šus v glavo dam
@Bulma
Srečnica ti še maš tolko delov za pogledat, phu!
Nasvet.. ne obupaj nad serijo. Mogoče se ti bo kdaj zdelo, da ga čisto mimo pihajo ampak verjemi slej kot prej ti spet take dele nudijo, da samo z odprtimi usti gledaš
-
anahirbd - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
- Kraj: štajerska
FreakChiq napisal/-a:Več kemije? S tem se pa ne bom strinjala
Bolj sta si podobna ona dva, ja to drži ampak kemije pa nimata nič kaj več. Si gledala 3. sezono?? Celo?
Ne, ampak zdj kar je na POP TV se mi zdi da je ful kemije med njima.
Kaj bo pa v tretji sezoni me pa ne zanima
-
FreakChiq - Kofetarica
anahirbd napisal/-a:FreakChiq napisal/-a:Več kemije? S tem se pa ne bom strinjala
Bolj sta si podobna ona dva, ja to drži ampak kemije pa nimata nič kaj več. Si gledala 3. sezono?? Celo?
Ne, ampak zdj kar je na POP TV se mi zdi da je ful kemije med njima.
Kaj bo pa v tretji sezoni me pa ne zanima
Hehe ok, ko boš vidla celo sezono mi povej, če še vedno tak misliš. Ajde, če si zaprisežen skater potem boš verjetno še tudi takrat mislila, da sta si usojena.
Vse kaj bom dodala na to je.. če bi to naredli z Jate jih vstrelim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov