skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
ful počas vleče dov..
včeraj sta prišla ven dva dela, 22 in 23, kao finale sezone. the looking glass je 22, the answers pa je posebna izdaja, kjer pač režiserja odgovarjata na vprašanja, zve se tudi točen razlog, zakaj je letalo strmoglavilo.
mily, kr vse pogledat
am..zadnja dva dela sta fenomenalna. samo zdaj bo pa treba čakat do februarja na novo sezono (vse serije kar jih gledam so se končale )
včeraj sta prišla ven dva dela, 22 in 23, kao finale sezone. the looking glass je 22, the answers pa je posebna izdaja, kjer pač režiserja odgovarjata na vprašanja, zve se tudi točen razlog, zakaj je letalo strmoglavilo.
mily, kr vse pogledat
am..zadnja dva dela sta fenomenalna. samo zdaj bo pa treba čakat do februarja na novo sezono (vse serije kar jih gledam so se končale )
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
jagodka85 napisal/-a:jst sm pa ravn pogledala zadnji del in morm rečt, da mi nč več ni jasn.
drgač full napeti zadnji trije deli, ampak res ne vem, kaj bodo dal še v tri sezone
Meni je pa ravno ta konec najboljši, ker ti da čisto drugačen pogled na stvari. Drugače pa...(z belo) naj bi v nadaljevanju gledali kakšna naj bi bila prihodnost, če bi prišli z otoka, preteklost že poznamo in počasi se bo sestavila slika sedanjosti in vseh zgodb. Konec pa naj bi temeljil na osebni spremembi karakterjev oz. njihovem razvoju.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
mily napisal/-a::o Joj no, res čudn del. Jst sem skos mislala, da kaže Jacka iz preteklosti.
jst tut. sam men je ful čudn tist- k reče jack unmu dohtarju: če ti kej ni všeč, pejt pogledat mojga fotra gor v pisarno, pa pol povej, ker je bl pijan. a ni jackov fotr umru in ga je na poletu v krsti pelu nazaj v zd? to mi res ni blo jasn... anyone?
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Ma ja no, kdo pa je bil pol tam v krsti? Ma tuk stvari je ko jih ne razumem, zdej moremo pa čakat pol leta, da bom še manj vedla za kaj se je šlo. Pa ne vem kaj je zdej s to Penny blo. Mislim kaj, Charli je izklopu signal in je kr bla na zvezi? Mal čudn no, kot da bi kej zraven mela. Zakaj Lock ni hotu da bi una poklicala.
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
mily napisal/-a: Zakaj Lock ni hotu da bi una poklicala.
Lock jih itak že ves čas sabotira ker noče zapustit otoka, ker meni, da je tukaj z nekim namenom. In če mal pomislite je tuki itak vsem boljše, zgladili so odnose in se vsi pred nečem rešili...pred svojim življenjem. In zdej k smo vidli kaka naj bi bila prihodnost se lohk reče, da je to, da so padli na otok ena dobra stvar...ne slaba kot smo ves čas mislili.
Tist zarad očeta je blo res mal čudno. Sam ne vem če reče naj ga gre v pisarno iskat ampak da kao če bi ga prpelu bi bil še bolj pijan...mislem da je to metaforično, ker je bil pač pijanec in ga vsi poznajo. S tem je hotel opravičit svojo zasvojenost.
Penny se pomojem pojavi ker itak išče Desmonda in se pač s tem, ko se ugasne blokada sprostijo linije. In ji rata jih priklicat. Ker itak smo že vidli takrat, ko onedva z Aljaske al kje, ko zaznata elektromagnetsko sevanje jo pokličeta. Baje se takrat nej bi zvedelo, da se ve za ta otok sam se ga ne da najti, ker ni nobenih signalov od tam
Poglejte si LOST-the Answers...se dost takih malenkosti pojasne, da lažje sklepaš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov