skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Sam res... kam grejo una sporočila... Pa zakaj je na koncu un Michael tko gledal v monitor ko je nekej utripal? Pa zakaj v vsakmu delu ko je zgodba od koga predstavlena pr vsakmu pokaže Libby... Že zanč pr tistmu k je biu v norišnici, pa učer tud pr tistmu ko je šel na letalo...
Always look on the bright side of life!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
aja, zato jih je postrelu al kaj? drgač pa ja, libby je umrla... škoda jo je blo no... maaa, jz sm usakič znova šokirana, k tole gledam k bo konc druge sezone, si morm nujno tretjo dol zloudat.. ker ne bom zdržala še ne vem kolk časa, da jo bodo na tv-ju predvajal
a ni na koncu utripal pač za uno kodo vtipkat? ker je že piskal.. mogoče jo bo pa on vpisu.. ne vem, bomo vidl drug tedn
aja, libby se je pa vrjetn tud zdravla v norišnici, zato je unmu tko znana, na letališču je bla pa zato, ker so bli vsi tm.... ker so šli na isto letalo ane
a ni na koncu utripal pač za uno kodo vtipkat? ker je že piskal.. mogoče jo bo pa on vpisu.. ne vem, bomo vidl drug tedn
aja, libby se je pa vrjetn tud zdravla v norišnici, zato je unmu tko znana, na letališču je bla pa zato, ker so bli vsi tm.... ker so šli na isto letalo ane
-
Dagi - Kofetarica
jagodka85 napisal/-a:aja, libby se je pa vrjetn tud zdravla v norišnici, zato je unmu tko znana, na letališču je bla pa zato, ker so bli vsi tm.... ker so šli na isto letalo ane
ja ja, ona se je zihr tud zdravla... a je bla kdaj prej njena zgodba predstavlena? Ker zdej je umrla, pa verejtn ne bo a ne...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Včer je blo spet supr, vidm da mi je tale Lost vedno boljši, čist obsedena
Kaj temu Ekotu dogaja jao, čist je out. Je blo kr zanimiv k sta tist odkrila pr avionu. Se mi je kr zdel da je tm tko da lahko opazuješ ljudi. Sam sm misnla da bosta kej nazaj prevrtela, da bi vidla kako je Michael ustrelil Ano Lucio in Libby. Upam da so dojel zakaj da je rekla ona na konc Michael, oz da bojo kej razmišljal v tej smeri.
Mal mi je bedn k je Ana Lucia umrla k mi je ful dobr lik, sam ok.
Kaj temu Ekotu dogaja jao, čist je out. Je blo kr zanimiv k sta tist odkrila pr avionu. Se mi je kr zdel da je tm tko da lahko opazuješ ljudi. Sam sm misnla da bosta kej nazaj prevrtela, da bi vidla kako je Michael ustrelil Ano Lucio in Libby. Upam da so dojel zakaj da je rekla ona na konc Michael, oz da bojo kej razmišljal v tej smeri.
Mal mi je bedn k je Ana Lucia umrla k mi je ful dobr lik, sam ok.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Zadnja dva dela sta bila ČISTTTT fenomenalna!!!
jaz sem včeraj tudi mislila, da si bosta ogledala posnetke za nazaj in da bosta npr. en delček videla, potem pa bo prekinlo in bo "sneg" na posnetku.. al pa nekaj v tem smislu ampak, da bdo potem povezali s tem Libbyinim "Michael" in bodo ugotovili
Jaz tudi tak predvidevam, da je pač Michaelova naloga to, če pač hoče dobit Walt-a nazaj.. Sam mi ni jasno, zakaj jim ne zaupa tega.. zakaj je tak zaigral to?
Drugače pa je meni tudi škoda, da je Ana Lucia umrla
jaz sem včeraj tudi mislila, da si bosta ogledala posnetke za nazaj in da bosta npr. en delček videla, potem pa bo prekinlo in bo "sneg" na posnetku.. al pa nekaj v tem smislu ampak, da bdo potem povezali s tem Libbyinim "Michael" in bodo ugotovili
Jaz tudi tak predvidevam, da je pač Michaelova naloga to, če pač hoče dobit Walt-a nazaj.. Sam mi ni jasno, zakaj jim ne zaupa tega.. zakaj je tak zaigral to?
Drugače pa je meni tudi škoda, da je Ana Lucia umrla
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Dagi - Kofetarica
nenanena napisal/-a:Aja uni tulci oz sporočilca grejo nekam na nek travnik sredi ničesar tako da jih ne bere noben!:Dto se pa prav spomnem
ka pa je point pol... Mislm sej, kaj prašam pr teli nadaljevanki...
-
Ne nam vse povedat no, more bit zanimivo
Jah unga Michaela so uni pomoje čist psihično uničl in on bi vse naredu da bi dobila sina nazaj. Joj kdaj bo pondelk hehe.
Jah unga Michaela so uni pomoje čist psihično uničl in on bi vse naredu da bi dobila sina nazaj. Joj kdaj bo pondelk hehe.
-
Kogar zanima več o lostu naj si prebere tukaj, da ne bomo ostali kej preveč zvedl prekmalu. Čeprov me tok ma da bi tlele vsee prebrala, sam ne bom
-
Dagi - Kofetarica
mily napisal/-a:Kdo so Others se razve šele v tretji sezoni, pa še to ne čist urnk (zaenkrat). Brezveze da ti napišem, ker bom vsem pokvarla gledanje.
dej sam povej a so živa bitja, a nadnaravne sile? Magari z belo napiš...
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Normalni ljudje, ki tudi živijo na otoku. Kako so prišli tja se še ne ve, ampak živijo tko čist normalni in imajo stik z normalnim svetom. Glede tistega dima (kao nadnaravne sile) ni še nč jasn.
Upam da je z belo in nisem kej zaj***
Upam da je z belo in nisem kej zaj***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov