skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
g00fy_qa napisal/-a:Jaz pa vem kaj se zgodi, jeei! (pa neom povedala, same morate videti ).
Meni je Sawyer totalno sexi..mmm. Vendar bi Kate vseeno raje z Jackom vidla.
hehe...jest tut to vem Mal mi je bed, k bi raj vidla, da bi z drugim kot pa lih z njim, ampak kaj češ!!!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Iiiiii kok je še bl fejst s kratkimi laski
No jst mislm, da je to velik boljši dec kot Jack oz. Matthew Fox Pa med Sawyerjem in Kate je velik bolj seksapilne energije kot med njo in Jackom...
No jst mislm, da je to velik boljši dec kot Jack oz. Matthew Fox Pa med Sawyerjem in Kate je velik bolj seksapilne energije kot med njo in Jackom...
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
uufff oh ja. sawyer zmaga!! pa tisti prizor s kate tudi. vročee! čisto tak seksapilna sta skupaj.
drugače pa ka pa vem, jack je tudi hot pa sexsi, ampak proti sawyeru....ni šans.
hjaoo ja, pa ki je še ta februar.
drugače pa ka pa vem, jack je tudi hot pa sexsi, ampak proti sawyeru....ni šans.
hjaoo ja, pa ki je še ta februar.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ok-tele slike so pa čist hude haha. Sicer je pa Sawyer tak tečnež, k je tih je pa prov lep
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Uh sem že čist pozabla . A to una jama pri avionu? Ni od othersov. V drugi sezoni ne bo nič pretresljivga glede tiste jame se mi zdi. To naj bi bla kao neka centrala, ki opazuje druge enote in ljudi ki živijo tam. Mislim da je neki v tem smislu.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ej tale lost je prou najbolšejši an sam kaj k vedno k lih not padem, je pa konc, pol pa tkole ostanem pred tv-jem
drgač pa una jama ja, tko k je mily povedala, tm not opazujejo druge... samo kokr sm jz dojela je una votlina/jama/karkolže prazna kr neki cajta... me pa zanima, kam se tista sporočila pošljejo v unem tulcu?
drgač pa una jama ja, tko k je mily povedala, tm not opazujejo druge... samo kokr sm jz dojela je una votlina/jama/karkolže prazna kr neki cajta... me pa zanima, kam se tista sporočila pošljejo v unem tulcu?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov