skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
juhu, zdej poleti sem pogledala še celo drugo sezono, zdej pa komi čakam tretjo.
SAMO ZA TISTE, KI SO ŽE GLEDALI DRUGO SEZONO, TISTI, KI JO MISLITE ŠE GLEDATI, NE BERITE NAPREJ!!!
kaj so tok zakomplicirali s hurleyem, uno norišnico, pa libby?? to je bilo meni najmanj všeč. pa svinja michael, kako jih je lahko tam pustil
SAMO ZA TISTE, KI SO ŽE GLEDALI DRUGO SEZONO, TISTI, KI JO MISLITE ŠE GLEDATI, NE BERITE NAPREJ!!!
kaj so tok zakomplicirali s hurleyem, uno norišnico, pa libby?? to je bilo meni najmanj všeč. pa svinja michael, kako jih je lahko tam pustil
-
PuZa - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: s0mewheRe 0ver The RainB0w..
Men je pa Lost kr fajn...tk da komi čakam da pride 3. sezona vn
Prison break so pa novi deli iz druge sezone že na netu..no js sm kak dan nazaj potegnila z neta 1. del 2. sezone pa je fajn fajn;)
Prison break so pa novi deli iz druge sezone že na netu..no js sm kak dan nazaj potegnila z neta 1. del 2. sezone pa je fajn fajn;)
..BaBy Anwh0w I`ll Get An0thEr T0y..
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
joj, učer sm gledala tiste odlomke iz posameznih delov, k je blo na pop tv-ju... in lih, k je blo najbol napet, se je končal zdj pa čakam na nasledn tedn, da se začne
pa tud iz neta si bom probala kkšne dele dol zloudat... da bom že prej vedla, kaj se dogaja, da mi nau treba čakat ne vem kolk časa
pa tud iz neta si bom probala kkšne dele dol zloudat... da bom že prej vedla, kaj se dogaja, da mi nau treba čakat ne vem kolk časa
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Men je bil ta prvi del ful všeč, in zdej komaj čakam četrtek, da pride drugi, ker zdej je pa res zelo napeto. Sem pa malo pogrešala ostale "lostke", ker ni nič pokazalo, kaj se dogaja pri njih.
Pomoje bo tudi nekakšna eksperiment varianta, jaz sam upam, da ne bo postalo preveč science fiction.
Pomoje bo tudi nekakšna eksperiment varianta, jaz sam upam, da ne bo postalo preveč science fiction.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
A je katera kje izbrskala slo podnapise za S3E1? Saj jaz se znajdem brez njih, naša tamala pa hoče slovenske podnapise.
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz do pred kratkim sploh nisem gledala Lost. Me ni potegnel. Zdaj mi je pa kolega dal 1. in 2. sezono in sem vse na enkrat gledala, mi je pa zakon!! Vsaka cast ljudem, ki imajo toliko domisljije, da ustvarijo tako serijo. Priporocam. Ta teden grem se po 1. del tretje sezone.
Za dežjem pride blato...
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
barby8 napisal/-a:Men je bil ta prvi del ful všeč, in zdej komaj čakam četrtek, da pride drugi, ker zdej je pa res zelo napeto. Sem pa malo pogrešala ostale "lostke", ker ni nič pokazalo, kaj se dogaja pri njih.
Ja mene najbl zanima kaj je z Lockom pa Ecom... Upam da jutr bo kej
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov