skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Aja? A 23 je zadnji, to pa nisem vedla, čeprou je pa res že čas.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
pa v zadnjem delu sta dva dela a ne? tko k v prvi sezoni. za tretjo sezono mislm da jo že snemajo, sam pa še ne bo na tv kmau, ponavad majo čez poletje pavzo za predvajanja novih delov.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Evo jst sm pravkar pogledala zadnja dva dela Lost-a. Tja kot je bilo za pričakovat...zdej sem še bolj zmedena kot prej in še bolj se je vse skup zapletlo
Jst bi šeeeee...zdej me pa tok firbc matra, da ne vem kako bom zdržala do oktobra
Jst bi šeeeee...zdej me pa tok firbc matra, da ne vem kako bom zdržala do oktobra
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
jst glih zdej lowdam 23. del..pa že komi čakam da bo....joj nej se že zlowda k ne morm več čakat!
drgač sm pa tud jst že čist freak in tud jst nimam pojma kako bom zdržala do 21.9
drgač sm pa tud jst že čist freak in tud jst nimam pojma kako bom zdržala do 21.9
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Pogledala oba dela. Hmm, spet nič jasno,kok so zoprni!
Me pa nekej zanima, če se katera spomne kako je ime bivši punci od tega Avstralca, k se je spet tukej znašel, ker sem si že zbrisala z računalnika, pa me je zdej prešinl, če ji ni ime Dharma (Dharma Iniciative) Ker pol se mi zdi, da bi njen fotr vse tole lahko zakuhal, k majo ful enga dnarja, pa noče, da bi Avstralc bil kje v njeni bližini.
Me pa nekej zanima, če se katera spomne kako je ime bivši punci od tega Avstralca, k se je spet tukej znašel, ker sem si že zbrisala z računalnika, pa me je zdej prešinl, če ji ni ime Dharma (Dharma Iniciative) Ker pol se mi zdi, da bi njen fotr vse tole lahko zakuhal, k majo ful enga dnarja, pa noče, da bi Avstralc bil kje v njeni bližini.
-
Aja Škot, nimam zvočnikov dobrih na računalniku, pol pa samo na pol neki slišim . Na pa se je podrla moja zgodba..
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Evo js sem pa danes (končno) pogledala zadnja dva dela in kot sem predvidevala mi ni nič jasno.
A ma katera kakšno teorijo o tem kaj sta tista dva Brazilca na koncu delala v letalu? Ko sta Pen poklicala, sta bila mogoče plačana da najdeta Desmonda?
In kateri je on človek od teh ta drugih? ko si je dal dol brado, je to on k je bil z Desmondom sam v loputi na začetku?
Ni mi več jasno kaj je on od ta drugih (ki so ga imeli v ujetništvu) nardil da se je Locku pokazal on zemljevid (Lockdown)?
Aja pa tisti kip mi je čuden k ga je tolk manjkalo, pa je imel samo 4 prste? (videli so ga Sayid, Jin, Sun iz jadrnice), aja pa jadrnico je Desmondu podarila Libby, ki jo je Michael ustrelil v loputi...uf je zakomplicirano.
Nevem če ste opazle sam pri tistem delu ko je kazalo Ano Mario ki je spoznala fotra od Jacka(zdravnika) se jima je ko sta bila v avtu, vanj zaletel Sawyer...uglavnem zdi se mi da so se bolj ali manj vsi srečali...
Punce zdj sem pa js tako debato užgala da preprosto nemorte da nebi komentirale
A ma katera kakšno teorijo o tem kaj sta tista dva Brazilca na koncu delala v letalu? Ko sta Pen poklicala, sta bila mogoče plačana da najdeta Desmonda?
In kateri je on človek od teh ta drugih? ko si je dal dol brado, je to on k je bil z Desmondom sam v loputi na začetku?
Ni mi več jasno kaj je on od ta drugih (ki so ga imeli v ujetništvu) nardil da se je Locku pokazal on zemljevid (Lockdown)?
Aja pa tisti kip mi je čuden k ga je tolk manjkalo, pa je imel samo 4 prste? (videli so ga Sayid, Jin, Sun iz jadrnice), aja pa jadrnico je Desmondu podarila Libby, ki jo je Michael ustrelil v loputi...uf je zakomplicirano.
Nevem če ste opazle sam pri tistem delu ko je kazalo Ano Mario ki je spoznala fotra od Jacka(zdravnika) se jima je ko sta bila v avtu, vanj zaletel Sawyer...uglavnem zdi se mi da so se bolj ali manj vsi srečali...
Punce zdj sem pa js tako debato užgala da preprosto nemorte da nebi komentirale
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
ja jst sm bla tud učasih kr mal zmedena pa mi marsikej ni blo jasn. Sam se mi je pol vedno use izšlo ko sem gledala naslednji del pa mi je blo na konc vedno use jasn!Tko da zdej že komi čakam september in naslednje dele
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov