Skins-Mularija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Ja itak Sam men se tony tako smil! Drugače mi je bil pa prejšen del hud, ko je bla tista Sketch! Ženska je psiho, sam naredi pa serijo zanimivo!
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
I love 3 sezono.. Vsaj prvi dve epizodi no. Samo itak mam filing, da bom ostalih 8 delov isto mela rada in isto komaj čakala na njih
Meni sta pa Freddie in Effy ql. Prav rada ju gledam kak se gledata -- and they did a lot of that in the 2nd episode heheeh.
Pa tud Pandora in JJ zmagata.
Meni sta pa Freddie in Effy ql. Prav rada ju gledam kak se gledata -- and they did a lot of that in the 2nd episode heheeh.
Pa tud Pandora in JJ zmagata.
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
js sm pa zadnjič pogledala prvi del nove sezone..zdle pa čakam da mi pride z neta še drugi del..in pol takoj gledat...wihuuu...
pa un tipčk..od freddija kolega COOK mi je tko dobr..yummmyyy
mi je res všeč tale nova sezona..čeprou sm bla na začetku skleptična, k prejšni igralci so mi bli tut d best..
pa un tipčk..od freddija kolega COOK mi je tko dobr..yummmyyy
mi je res všeč tale nova sezona..čeprou sm bla na začetku skleptična, k prejšni igralci so mi bli tut d best..
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ja, teli mau mlajši zgledajo, al se pa pač mi staramo:) Ampak men sta tut za skupi Effy & Cook, oba sta prfuknena, pa še kr prvi dan sta seksala, haha No sej drugač je pa baje v resnic tist igralc, k igra Cooka, rojen leta 1989. Freddie je ful preveč uno manekensko lep, če bi bil z Effy bi blo preveč pocukran.
Drugi del je bil ful dobr, začneš mal razlikovat med Freddijem, JJ-om pa Cookom. Dvojčici sta mi zaenkrat še najmn zanimivi, Emily je itak zalublena v Naomi. Un bratec od dvojčic mi je tok originaln, mali perverznež ej
Drugi del je bil ful dobr, začneš mal razlikovat med Freddijem, JJ-om pa Cookom. Dvojčici sta mi zaenkrat še najmn zanimivi, Emily je itak zalublena v Naomi. Un bratec od dvojčic mi je tok originaln, mali perverznež ej
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
A to gledate na tv ali na netu? Jaz sem včasih gledala to nadaljevanko, vendar zelo redko in če se prav spomnim, so jo predvajali ob petkih na SLO 1 ali 2.
-
FreakChiq - Kofetarica
Men se pa nea zdi, da sta Cooky (hehe) in Effy za skup. Tak for fun še ja, kaj več pa a-a. Taki osebi, kot sta ta dva (bomba na dveh nogah, ki lahko vsak čas eksplodira hehe) rabita nekoga, ki ju bo te pa te spet prizemljil in Freddie je IMO perfec za to. Ni špas bremza zna pa ocenit kdaj je boljše korak nazaj stopit
Prav komaj čakam da bo spet petek! Oba promota sem menda že 500x pogledala
Prav komaj čakam da bo spet petek! Oba promota sem menda že 500x pogledala
-
FreakChiq - Kofetarica
Oh my...
Ravno pogledla 4. del. Skinsi so z vsako epizodo boljši!
Scena s Cookom in Pando je bla like omg hot. Cooka drugače ne maram glih preveč, je perfect trouble maker, no doubt heh, ampak to je pa tud vse (za 1x), samo v tej sceni je pa deloval čisto drugače, tak kot da se mu nea gre samo za to, da bo eno položo. Pa tud za spremembo se ni tak arogantno smejal kot ponavadi (vsaj v tej sceni ne). Še en plus.
Btw, kaj je z JJ-jem narobe??
Komaj čakam na Freddiejevo epizodo! Promoti in sneak peeki že kažejo tak, da bo awesome!
Ravno pogledla 4. del. Skinsi so z vsako epizodo boljši!
Scena s Cookom in Pando je bla like omg hot. Cooka drugače ne maram glih preveč, je perfect trouble maker, no doubt heh, ampak to je pa tud vse (za 1x), samo v tej sceni je pa deloval čisto drugače, tak kot da se mu nea gre samo za to, da bo eno položo. Pa tud za spremembo se ni tak arogantno smejal kot ponavadi (vsaj v tej sceni ne). Še en plus.
Btw, kaj je z JJ-jem narobe??
Komaj čakam na Freddiejevo epizodo! Promoti in sneak peeki že kažejo tak, da bo awesome!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov