Scrubs a.k.a Mladi zdravniki

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Tiina_Biina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiina_Biina » 18. Mar. 2008 12:41

sem gledla tuki po forumu ce je bilo ze kaj prepisano o scrubsih...
jas osebno jih obozujem..zgodbe, humor, liki..vse je super...serija mi malce pomagala pri odlocitvi da postanem ena izmed haljs(se prav zdravnica):D
kaj mi je vsec pri seriji?
J.d.jeve dnevne sanje...hitro govorjenje in super disi od dr. coxa...ma vse je super..do sedaj je biloposnetih sedem sezon..vse imam na dvdjih..in tudi ko se svet podira lahk scrubsi polepšajo dan in dajo malomisliti..ker so vse epizode tako narejene..no..dejmokako rect o tej seriji no:D
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 18. Mar. 2008 12:43

jaaaaaaa, teli so res zakon :D se kdaj loh člouk zravn skor do solz nasmeje
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 18. Mar. 2008 13:06

jaa zakon so...js umiram od smeha zravn...haha..sam da so pa kao taki zlobni zdravniki ko dr.cox..nekak ne gre skup,sam je glih zato še tolk bol zabavno..pa un hišnik..šiit..face so..

O.T.-tina,ka pomeni disi od dr.coxa?? :D sori,sam se mi zdi da ful po vaše pišeš-od kjerkoli si že, pa mam mal problem z razumevanjem hehe..
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 18. Mar. 2008 13:11

pomoje je dis mal poslovenla iz angleščine :P zajebancije/je***je u glavo pa itd ... drgač je pa un hišnik res najbolš :rofl:
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 18. Mar. 2008 17:31

Jap tud js to gledam in je res zakon. Čeprav mal me moti ura in pa da so dal pred njimi neko čudno nanizanko, ki me prav uspava in se potem velikokrat zgodi, da zaspim umes.
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 18. Mar. 2008 18:22

Obožujem Scrubse. Humor je fenomenaln in tud igra je supr. Najboljša so mi J.D-jeva sanjarjenja :P .
Čist vsi karakterji notr so ql. Najboljša sta mi Dr. Cox in pa Dr. Reid (ta zarad tega... http://uk.youtube.com/watch?v=D0G_FnCvPkU LOOL)
:lol:
Dr. Cox me spominja na našga prof. prakse...sam da nš prof. je zoprn.

Se strinjam z Cherry da je prepozn. Take humoristične nanizanke bi lahk dal recimo ob 16:00 na spored...tk ko je blo včasih. Zdej vse tafajn dajo po 22. uri. :roll:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 18. Mar. 2008 19:00

od novejših nanizank so mi res ena boljših. super dialog, mimika igralcev pa tut ideje niso ravno zlajnane. in ni ga čez hišnika, sploh ko sanja, da je dr. jan itor :D
...just breathe...
Uporabniški avatar
Tiina_Biina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiina_Biina » 18. Mar. 2008 22:31

men so vsec vsi karakterji...tudi jordan od caxa zena je faca..majkemi..babe bi se od nje lahk ka naucle ne:D...
carla..latina kaj cemo..majo kr samozavest..tud njen lik jo ma..
turku se zmir smejim ko kelsotu dopoveduje da se nepise turklton..::D
j.d. pa klasicni primerek deckaki se boji resne zveze in obveznosti...pac kot vsak moski si vedno zeli tisto kar nima:D
pa btw deklincepoglejte si ustnice tega igralca zacha braffa...ce nimanajlepsih moskih ustnic..ze zgledajo polne in mehke..ijuu:D
najbolj od vsega me pa vedno znovi ocara elliot...iz cudne racke v laboda..zenska mi je tudi drugac lepa..postavco ma fenomenalno:D
aja..ne vem ce ste se kdaj zavzele da je glasba pri scrubs fenomenalna...za to je odgovorna christa miller a.k.a. jordan sullivan cox:D...ki je dejanko zena očeta te serijebilla lawrenca...
aja pa oni novi tipcek od elliot..keith dudemaistor..je hudo dober..sploh ko slece majčko..aaaa..se ressplaca gledat..bolj ze kot the tod-a in njegove gatice:D...
i'm not superman...zaj remmalo oko na scrubse vrzt:D
Uporabniški avatar
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Flammable » 18. Mar. 2008 23:04

Zdle jih čakam :D
Se spomn k so bli pred parimi leti, oziroma lani al nekak tko, in zdej se je končno ubistvu v ponedeljek se mi zdi, začela nova sezona..
Ugutuvila sm, da ni važn, kakšne volje sm, je notr usej ena scena k me nasmeji, pa tut če se samo nasmehnem..

Res so super :hearts:
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 19. Mar. 2008 8:50

aja pa oni novi tipcek od elliot..keith dudemaistor..je hudo dober..sploh ko slece majčko..aaaa..se ressplaca gledat.

Se podpišem! :D
Tu so mi bli fajni dvoboji med J.Djem in Keithom. J.D se polije s kavo kao da se je Keith v njega zaletu...pol pa on sleče majco pa jo da njemu. Hvala bogu da ga/se je polil :D

Iii pa Carla je rodila! Kok šikanga bejbija je držala včer. Najbolši je bil Turk zram...kao cel ponosn fotr, ki je testiru ljudi če lahko držijo otroka, s tem da je žogco okol metu. Eliot seveda ni uspel, kr je uber štorasta. Kdo se take fore spomne nooo... :lol: .

Cox pa Elliot, ni blo še scene v kateri tta 2 tekmujeta kateri od njiju ma prav, da se ne bi smejala zram ko zmešana. Itak ma vedn Cox prav. :P

In še o Jordan...ja res bi se lahk kej od nje naučile. Cox ko je tist res zaj**** tip, ga ta ukroti. GO JORDAN! :D
Uporabniški avatar
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2007
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a anahirbd » 19. Mar. 2008 9:06

zakon zakon so...

pogledam skor usak dan če je le možno ;)

on Elliot mi dobr igra, pa on dr. Cox mi je ful zanimiw :razz:
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 12. Jun. 2008 20:39

I like it... a lot.
Od likov mi je najbolj dober-ma kaj, vsi so dobri. :D
Zmerom me spravijo v dobro voljo.

Vrni se na TV in filmi