Risani + animirani filmi
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
kepka napisal/-a:Ahmeda bi sla gledatMislim, da je v soboto. A ge kdo, ce so se karte?
Resnično nadpovprečna animacija, posebno če pogledamo datum njenega nastanka (1926) in hkrati tudi najstarejši še ohranjen evropski animiran film.
Glasbena spremljava je balzam za dušo.
The Adventures of Prince Achmed
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
Jaz, baraba
Simpatičen družinski animirani film, ki vsake tolko izvabi en : ooooooh, kako cute.
Dobra animacija in posrečeni liki z veliko mero duhovitosti.
Kul.
Simpatičen družinski animirani film, ki vsake tolko izvabi en : ooooooh, kako cute.
Dobra animacija in posrečeni liki z veliko mero duhovitosti.
Kul.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
FUTURAMA: Bender's game
Še ena iz vrts Futuraminih celovečercev. Mešanica Futurame, Dungeons and Dragons, Gospodarja prstanov in še česa, zmešano, začinjeno z malce tipičnega humorja in kako uro in pol kuhano na počasnem ognju, dokler se ni razkuhalo.
Tako kot ostali celovečerci, ki svoj navdih črpajo v 20minutnih serijah, dokaj brezveze.
Samo za resne navdušence
Futurama
Še ena iz vrts Futuraminih celovečercev. Mešanica Futurame, Dungeons and Dragons, Gospodarja prstanov in še česa, zmešano, začinjeno z malce tipičnega humorja in kako uro in pol kuhano na počasnem ognju, dokler se ni razkuhalo.
Tako kot ostali celovečerci, ki svoj navdih črpajo v 20minutnih serijah, dokaj brezveze.
Samo za resne navdušence

Futurama
-
- Cosmopsiho
Dans našla med starimi videokasteami mojo absolutno najljubšo risanko iz otroških let - Vsi psi gredo v raj in sem jo valda mogla še enkrat pogledat (ja smo staromodni pa nimamo še DVD-ja ampak še zmer VCR
).
In ja, še zmer mi je the best, je pa tud ena redkih risank ki mi je všeč v slovenski sinhronizaciji

In ja, še zmer mi je the best, je pa tud ena redkih risank ki mi je všeč v slovenski sinhronizaciji

-
- Cosmopsiho
Socializacija bika?
Prijetno presenečenje izpod prstov slovenske kinematografije
Odlično narisano, animacija na nivoju (glede na tehniko) in totalno fu**ed up plot
Prijetno presenečenje izpod prstov slovenske kinematografije

Odlično narisano, animacija na nivoju (glede na tehniko) in totalno fu**ed up plot

-
- Cosmopsiho