Risani + animirani filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Kdo ima danes rojstni dan?
Čeki otroški animirani film.
Odlična mešanica tehnik in materialov. Nekaj za frike stop-motiona.
Čeki otroški animirani film.
Odlična mešanica tehnik in materialov. Nekaj za frike stop-motiona.
- floribunda
- Cosmopsiho
karte so ziher se. vceraj sem bla na dveh projekcijah in je bla ena cisto prazna.
ahmed je bojda prva animacija sploh, tako da se ziher splača it gledat. meni je ful zal, da letos nisem vec v kinodvoru, ampak je glih takšen čuden teden
ahmed je bojda prva animacija sploh, tako da se ziher splača it gledat. meni je ful zal, da letos nisem vec v kinodvoru, ampak je glih takšen čuden teden
- floribunda
- Cosmopsiho
kepka napisal/-a:Ahmeda bi sla gledat Mislim, da je v soboto. A ge kdo, ce so se karte?
Resnično nadpovprečna animacija, posebno če pogledamo datum njenega nastanka (1926) in hkrati tudi najstarejši še ohranjen evropski animiran film.
Glasbena spremljava je balzam za dušo.
The Adventures of Prince Achmed
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Dons pogledala How to train your dragon.
Lahko ga opišem le z 1 besedo: moj najljubši animiran film! Pr 19 letih me je prjel kok bi blo fajn če bi mel zmaje za domače živali pa na njih jahal...
Komur je ta žanr všeč vsekakor film, ki ga morš pogledat
Lahko ga opišem le z 1 besedo: moj najljubši animiran film! Pr 19 letih me je prjel kok bi blo fajn če bi mel zmaje za domače živali pa na njih jahal...
Komur je ta žanr všeč vsekakor film, ki ga morš pogledat
- floribunda
- Cosmopsiho
Jaz, baraba
Simpatičen družinski animirani film, ki vsake tolko izvabi en : ooooooh, kako cute.
Dobra animacija in posrečeni liki z veliko mero duhovitosti.
Kul.
Simpatičen družinski animirani film, ki vsake tolko izvabi en : ooooooh, kako cute.
Dobra animacija in posrečeni liki z veliko mero duhovitosti.
Kul.
- floribunda
- Cosmopsiho
FUTURAMA: Bender's game
Še ena iz vrts Futuraminih celovečercev. Mešanica Futurame, Dungeons and Dragons, Gospodarja prstanov in še česa, zmešano, začinjeno z malce tipičnega humorja in kako uro in pol kuhano na počasnem ognju, dokler se ni razkuhalo.
Tako kot ostali celovečerci, ki svoj navdih črpajo v 20minutnih serijah, dokaj brezveze.
Samo za resne navdušence
Futurama
Še ena iz vrts Futuraminih celovečercev. Mešanica Futurame, Dungeons and Dragons, Gospodarja prstanov in še česa, zmešano, začinjeno z malce tipičnega humorja in kako uro in pol kuhano na počasnem ognju, dokler se ni razkuhalo.
Tako kot ostali celovečerci, ki svoj navdih črpajo v 20minutnih serijah, dokaj brezveze.
Samo za resne navdušence
Futurama
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Dans našla med starimi videokasteami mojo absolutno najljubšo risanko iz otroških let - Vsi psi gredo v raj in sem jo valda mogla še enkrat pogledat (ja smo staromodni pa nimamo še DVD-ja ampak še zmer VCR ).
In ja, še zmer mi je the best, je pa tud ena redkih risank ki mi je všeč v slovenski sinhronizaciji
In ja, še zmer mi je the best, je pa tud ena redkih risank ki mi je všeč v slovenski sinhronizaciji
- floribunda
- Cosmopsiho
Socializacija bika?
Prijetno presenečenje izpod prstov slovenske kinematografije
Odlično narisano, animacija na nivoju (glede na tehniko) in totalno fu**ed up plot
Prijetno presenečenje izpod prstov slovenske kinematografije
Odlično narisano, animacija na nivoju (glede na tehniko) in totalno fu**ed up plot
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov