Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men se pa zdi, da mal traja...ker je tok oseb se mi zdi, da se zgodba nikamor ne premika... Je pa gledljivo, tko girly-relax...
...una Bree mi gre obupno na živce, mami mi je ful boga...da bi mela take pamže..matr jim... Gabrielle ma pa hudga mucka
No after Gospodinje se pa prileže Lost
...una Bree mi gre obupno na živce, mami mi je ful boga...da bi mela take pamže..matr jim... Gabrielle ma pa hudga mucka
No after Gospodinje se pa prileže Lost
funny*girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja, mas prav, tisti vrtnarcek bi se prilegel, ne Kaksni zobje pa nasmeh, pa postavca, jamiii
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
funny*girl napisal/-a:Ja, mas prav, tisti vrtnarcek bi se prilegel, ne Kaksni zobje pa nasmeh, pa postavca, jamiii
jaz bi si tud takega omislila...za vrt obdelovat seveda... sedaj pa imajo res dober repertoar na popu v ponedeljek....sam ti zdravniki mi ravno ne pašejo zraven...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Angel girl napisal/-a:Moja seka lowda dol že naprej serije in mi ful skoz dej gled boš vidla kaj se pol zgodi bla bla bla, sploh nočm vedt. Bom gledala tko k bo lepo po tv
Hahaha! Do drugega dela je še zdržala, zdej pa že vse naprej gleda po računalniku!
Men so pa te gospodinje čist zakon! Čeprov mam že skor vse dele na računalniku bi najrajš kr tazadnga pogledala, k ne zdržim več kako se razplete Pismo me je zasvojil...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Ah, But Underneath
Sicer maš pa tukaj: http://epguides.com/DesperateHousewives/ vse epizode lepo naštete, pa še linke do povzetkov zraven. Enjoy!
Sicer maš pa tukaj: http://epguides.com/DesperateHousewives/ vse epizode lepo naštete, pa še linke do povzetkov zraven. Enjoy!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
hvalaaa :bussi:Maychy napisal/-a:Ah, But Underneath
as if.
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
ne prosim ne jas še niti 2. dela nisem uspela pogledat tak da pššštAngel girl napisal/-a:Jao mene je to zasvojil, zdj kr gledam naprej dele k zmešana. Joj k bi najraj kr povedala kaj vse se je zgodil, ker je vsak del hujš. Vse se že ve kaj je s tistim sporočilom itd. Sj nam povedala da naute znorele
Ampak čist te zasvoji!
as if.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov