Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 630 prispevkov
• Stran 41 od 42
•
Prejšnja
1 ... 38, 39, 40, 41, 42
Naslednja
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
mily napisal/-a:Kaj zadn del je bil včeri?? Uh no, si bom pa tretjo začela dol vlečt Me preveč zanima kaj bo zdej. Ma kdo je ta, ki je povozu Mika in je pol šel k Bree? Pa Carlos je zares varu Gaby . A gresta pol narazn? Sam Gaby je pa vseen carica. Dobr je tole nardila, da mu je vse zmetala ven, uno pa zaklenla in nagnala kuhat
to je orson - od susan zobar, pa eno v psihiatrični obiskuje, od tm pa bree pozna
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^Aha, js sm pa lih študirala, če je to ta Orson, k mi je blo ful čudn, da kr obe pozna. Js si morm zrihtat nove dele, kr vem kaj se naprej dogaja sm si na youtube-u že izseke ogledvala pa najbol pomembne trenutke zdej me pa firbec matra....
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
mily napisal/-a:Aha a ta Orson je zaljubljen v Susan? Mislim, če je včeri Mika spraševal če je že bil v zaporu. Ta Bree ma pa res srečo z deci no. vedno najde kazga psihota.
sj men je to tud ful čudn... zgleda je en psihič k najprej zbije mika, pol gre pa k bree; zgleda bi se šu kšno bigamijo
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
mene prav zanima kaj se bo naprej dogajalo. ampak bom počakala na nove dele na pop tv...
ja, gaby je res dobro naredila. ampak sem vseeno pričakovala kakšno solzico.
bree... ta pa res ma srečo z moškimi. očitno privlači morilce.
susan... uh, upam, da bo čimprej zvedela, kaj se je zgodilo, da ne bo razočarana in panična. spet.
upam, da se bo tom rešil te bede, ki mu je rodila otroka...
ja, gaby je res dobro naredila. ampak sem vseeno pričakovala kakšno solzico.
bree... ta pa res ma srečo z moškimi. očitno privlači morilce.
susan... uh, upam, da bo čimprej zvedela, kaj se je zgodilo, da ne bo razočarana in panična. spet.
upam, da se bo tom rešil te bede, ki mu je rodila otroka...
Prvi neprebran prispevek • 630 prispevkov
• Stran 41 od 42
•
Prejšnja
1 ... 38, 39, 40, 41, 42
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov