Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
MIGRENA napisal/-a:Men je bla pa Bree tok dobra k je kr sama kovčke spakirala pa šla na psihiatrijo
saj neki pametnga je nardila zase in za spremembo ni misnla na druge..
ela85, kokr jz vem, je ta otrok iz prejšnje zveze... če sm si prou zapomnla... ker sm že gledala nekatere dele vnaprej... trenutno je pa ne vara ampak hod tja sam otroka gledat, mislm, da ma hčerko...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men sta pa Gaby pa Carlos najbolsa....tok mi mata dobro zvezo, ce se temu lahko rece zveza
drugac Susan mi gre pa najbl na ziuce (prou kvari nadaljevanko) k je res tok tupa da j ze kr smesn..cist usako stvar k se jo lot zajebe poj pa tko neumn gleda.. :unknown:
drugac Susan mi gre pa najbl na ziuce (prou kvari nadaljevanko) k je res tok tupa da j ze kr smesn..cist usako stvar k se jo lot zajebe poj pa tko neumn gleda.. :unknown:
Zivljenje je piskotek!
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
ela85 napisal/-a:daj, naj mi ena pove, kaj je z lynette? jo tom res vara?
napišem z belo:
brala sem napovednik za naslednji teden, pa piše, da je zvedel, da ima hčerko? torej jo je prevaral ali ima hčerko še iz časov preden je spoznal lynett? upam, da je ne vara, ker se mi je včeraj ful smilila...
pišite z belo, da tiste, ki nočejo vedeti v naprej, ne bodo jezne
on je vedo da ma hčero celi cajt vmes že, zato je fotru takrat to na taki čudni način reko, da človek ni vedo kaj točno si naj misli... lynette ni pa ne vara, skrival je pač to pred njo da ma v atlantic city-ju še enega otroka, ki se je rodil, še preden sta z lynette skup prišla..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Pfju, tole bo še napeto ja
Men so te ženske res konc hude no, sej se sploh ne morem odločt, kera mi je najbolša ... sam Bree je bla pa učeri konc huda ... in kakšne simptome imate ... ammm se mi zdi, da sm tik pred živčnim zlomom
Men so te ženske res konc hude no, sej se sploh ne morem odločt, kera mi je najbolša ... sam Bree je bla pa učeri konc huda ... in kakšne simptome imate ... ammm se mi zdi, da sm tik pred živčnim zlomom
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Babnce k bi ve vedle kaj vse se dogaja naprej To ni še nč
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
ja, je zgledalo, da jo vara, ampak je očitno ni. in ker nisem bla ziher, sem vas vprašala. itak vem, da ste ene že daleč v 3. sezoni, hehe.
ja, bree... ona je res boga poleg teh dveh otrok. pismo, če bi meni take delali (upam, da mi ne bodo ), bi že davno bila na psihiatrij
ja, bree... ona je res boga poleg teh dveh otrok. pismo, če bi meni take delali (upam, da mi ne bodo ), bi že davno bila na psihiatrij
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov