Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Green_freaK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2006
- Kraj: Dolenjska
nutella napisal/-a:Dons je spet moj večer Komi čakam da un Lekarnar naj***! Mi gre tooolk na živce, da bi mu faco spraslkala... Kje najdejo tolk antipatičn folk??
Ej nde...Kje so sploh najdl tok čudnga človeka...OmG Ogaben je...hehe
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Green_freaK napisal/-a:nutella napisal/-a:Dons je spet moj večer Komi čakam da un Lekarnar naj***! Mi gre tooolk na živce, da bi mu faco spraslkala... Kje najdejo tolk antipatičn folk??
Ja,res je! Pol pa ko se še nasmeji! Da se mi vse dlake naježijo. Je pa drugače prav dober za to vlogo. Ker že na prvi pogled deluje tako brrrrrrrrrr
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Bulma napisal/-a:Green_freaK napisal/-a:nutella napisal/-a:Dons je spet moj večer Komi čakam da un Lekarnar naj***! Mi gre tooolk na živce, da bi mu faco spraslkala... Kje najdejo tolk antipatičn folk??
Ja,res je! Pol pa ko se še nasmeji! Da se mi vse dlake naježijo. Je pa drugače prav dober za to vlogo. Ker že na prvi pogled deluje tako brrrrrrrrrr
aham, se strinjam pomoje ne bi mogl nikjer bolšiga od njega dobit za to vlogo
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Joj, prav žal mi je bilo včeraj Gaby. Pa ravno se je začela malo privajat temu, da bo imela otroka. Meni se zdi, da je splavila, sicer pa bomo videle.
Btw- a si lahko tiste, ki gledate že naslednje sezone, odprete posebno temo? Nekatere sicer pišete z belo, ampak kljub temu je tule že preveč namigov na to, kaj se bo zgodilo ...
Btw- a si lahko tiste, ki gledate že naslednje sezone, odprete posebno temo? Nekatere sicer pišete z belo, ampak kljub temu je tule že preveč namigov na to, kaj se bo zgodilo ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
ja men se tut zdi boljš, da bi tiste k gledamo že naprej odprle svojo temo...ker tuki u bistvi ne mormo glih nč komentirat zarad tistih k niso še took daleč
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Angel girl napisal/-a:Jst sm tud predlagala da se odpre posebna tema za te k gledamo naprej, da se lahko tm pogovorimo pa to....moderatorke?
Super. Zdaj bom pa čisto sama kriva, če bom škilila v tisto temo. ( Ne bom!)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ewchk napisal/-a:No tko.. Nova tema je odprta in sicer Desperate housewives - 3 sezona... Tko da use k nočte vedt kaj se naprej dogaja je nč odperat!
no ja, ne vrjamem,d a se bo našla kkšna taka ker smo ženske pač radovedne
ampak se bom probala vzdržat in res ne kukat tja not
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov