Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Marco - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: Bel-Air
redko me tko, da ko vidim kšno dobro bejbo na TVju, da bi uuuaaa kera miška, đizs je huda.. ko nekateri moji kolegi... Sam ko sem prvič videl longorio v tej nadaljevanki Sem moral prou se dvigniti iz kavča pa si jo bolje ogledati... V tej nadaljevanki res zgleda 1A mama mija
Let's bypass all the bullshit and just get naked
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
majaoko napisal/-a:inchy84 napisal/-a:če se je komi 2. del predvajal 3. del bo drug teden
Vem samo jaz sem že gledala vse No do 2.dela v 3 sezoni
Js sej pomoje bi kr use najraj da bi se dal že celo 3. sezono pogledat , ne pa to čakanje... usak teden 1 del... Tko da se veselim usazga pondelka
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Ja jest sem tud včeri pogledala 2.del 3.sezone in zdej čakam da pride 3 del gor.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Angel girl napisal/-a:"Marcia Cross - A very pregnant Marcia Cross was spotted strolling in Santa Monica on the legs of an albino elephant. Dear God. Who put this woman in a skirt? She has a lovely botox-deadened face, radiant hair, and luscious new pregnancy boobies — a million other features she could be showcasing here. I bet you didn’t even notice her huge rack because of those monstrous alabaster tree trunks. Okay, if you have a penis you noticed, but then you saw the bottom half and yelled at your penis for being such a disgusting bastard."
Kok so zlobni
Jah...res so nesramni samo to je pač cena slave Komaj čakajo da kdo odstopi od povprečja zvezdniške ''popolnosti'' To potem prodaja časopise in revije...
Angels fall first...
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Meni tudi, pa sploh se mi ne zdi grda, mi je prav simpatična (čeprav jo v nadaljevanki večkrat nardijo ful čudno) Nisem vedla da je nosečaAngel girl napisal/-a:Pač je zeloo bele polti ona, sj tud nima več 20 let ampak d jo pol označjo za albino slona jaooo. Men je ona prov huda igralka
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja to da se je poročila sem slišala, zdaj bo pa še dojenčka mela, fajn, fajnAngel girl napisal/-a:Jaaaaa noseča je, pa poročila se je pred kratkim Sam njen lik v gospodinjah v zadnjih delih mal ... ok ne bom nč govorila hehe. Uglavnem men je ona prov ql.
Ja ti zadni deli so mal čudni, čisto druga je ko na začetku
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
Angel girl napisal/-a:Jaaaaa noseča je, pa poročila se je pred kratkim Sam njen lik v gospodinjah v zadnjih delih mal ... ok ne bom nč govorila hehe. Uglavnem men je ona prov ql.
ja no. zdej je vse se tok zakompliciral. sem tko jezna (v pozitivnem smislu).
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
choco.cat napisal/-a:Ja to da se je poročila sem slišala, zdaj bo pa še dojenčka mela, fajn, fajnAngel girl napisal/-a:Jaaaaa noseča je, pa poročila se je pred kratkim Sam njen lik v gospodinjah v zadnjih delih mal ... ok ne bom nč govorila hehe. Uglavnem men je ona prov ql.
Ja ti zadni deli so mal čudni, čisto druga je ko na začetku
Ja, 2 dojenčka celo Baje naj bi pričakovala dvojčka
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov