Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
inchy84 napisal/-a:Evo jst sm tut glih pogledala...sm si extra za to čas vzela (me bo lubek zato eno urco manj vidu )
hihi, al pa če mu rečeš, da ti dol potegne celo sezono in te bo še vedno vidu
jz sm jih pa učer zamudla, ampak je bil moj luby tok prjazn in mi je dol potegnu ta del in sm ga dons lepo pogledala
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
jagodka85 napisal/-a:hihi, al pa če mu rečeš, da ti dol potegne celo sezono in te bo še vedno vidu
težko mi dol potegne celo sezono glede na to da jo še ni
Drugač se mi je pa prvi del 3. sezone prov fajn...komi čakam naslednji teden
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Ja js sm ga tut učer pogladala... Kr kul je blo. Zakaj ne odpremo ene teme o Desperate housewives kjer smo samo tiste k smo na tekočem in da tem k so 1 sezono zadi ne pokvarmo kej... K mi je prou bedn da ne morm napisat kaj mi je blo najbol... Loh sam tko da boste štekale itak sam une k ste vidle: čist na koncu , pa Mike pa Lynette... To mi je blo najbol! Joj kje je šele pondelk da bo 2. del...
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
tiasha napisal/-a:Huh huh tole bo še zanimivo čeprou gledam šele drugo sezono sam so mi ženske tok hude ... prou noro dobre so!!
aham, se strinjam... jz tud gledam šele drugo sezono, pa na koncu vsazga dela res sama pr seb rečem: oh, a more bit res že konc.... mislm, res not padm, pol k je pa najbol napet, je pa konc no ja, sj vem, da je to fora vsega, ampak ok
-
Ewchk - Kofetarica
Angel girl napisal/-a:mimi.k napisal/-a:aha... sem gledala s3e2... bo se zanimivo... (sam cudno da una zenska ni prepoznala trupla)
No ja sj ni treba glih kej preveč izdajat vsebine tle gor, ker pol ni fer do ostalih No ja, sj kaj pa veš kdo je tist bil. Bomo zlo kmal vidl
Sej tist ni bla ona... Orson sam reče " Tu me manques, Monique"... (prevod: Manjkaš mi, Monique oz. pogrešam te...) Sej Monique pa ni njegova žena...
PS: S tem ne bom nobenmu nč pokvarla ker kdor ne gleda nima pojma kaj sm zdj napisala.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Velouria napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Ja na torentih kje pa, tm je vse
Torrenti niso glih moje področje... Ma kera link?
Linke torentov? Če jih rabiš mi piši zs, ker mislim da jih tu ne smem objavljat ker jih bodo zbrisali.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Ewchk - Kofetarica
inchy84 napisal/-a:jst sm tut končno dones zjutri pogledala 2 del...
zdej pa spet komi čakam drug tork
čezdali bolj zanimiv mi je
Drug pondelk... V ZDA majo ob nedelah, zato se da že v pondelk zjutri dol...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov