Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
No, pol nism edina Sej bi si jih lhk dol vlekla pa gledala 6 delov naenket, sam mi zgubi tist čar, d že ob osmih kokice pečem, al pa kej podobnga, pa čajčka skuham... Pol se pa zleknem in 1 uro sam buuuljiiim... In ko je konc mal pojamram (kr me zanima kua bo), ampak zmer počakam na naslednji ponedeljek...
Ja, mene tut zanima, koga ma una u klet... Moža bi blu res preveč smiselno... Bomo vidl (mogoče že naslednjič)
Ja, mene tut zanima, koga ma una u klet... Moža bi blu res preveč smiselno... Bomo vidl (mogoče že naslednjič)
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
nee, tut jst gledam sproti. zdej že tamalo ob 8ih v postlo spravim da mam čas potem še za vse priprave hihi. te nadaljevanke zanalšč nisem gledala naprej, ker je glih fajni čas na sporedu. npr Lost mi je prepozn, in se pogledala že celo drugo sezono.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sm pa že gledala drugo sezono, tak da že veselo pričakujem tretjo, ki se začne 26.09 :-) jeeeej!! Spet bom vsak del komej čakala, da mi ga potegne z neta
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
||MuCkAa napisal/-a:PS. Ni moz
koga pa misli?
pišem z belo naprej. katera ne želi prebrati, naj ne prebere.
a ona misli tistega umsko motenega sina, ki naj bi ubil tisto punco??
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
aham. se mi je zdelo.
ne gledam več 2. sezone na pop tv, ker sem jo že itak pogledala. pa ne vem kaj se trenutno dogaja. samo se pa res ne spomnim, da ga že ta ženska tako hitro pride v ulico glicinij.
kako je to fajn, da s(m)o eni že pogledali celo sezono in vemo kaj se dogaja.
ne gledam več 2. sezone na pop tv, ker sem jo že itak pogledala. pa ne vem kaj se trenutno dogaja. samo se pa res ne spomnim, da ga že ta ženska tako hitro pride v ulico glicinij.
kako je to fajn, da s(m)o eni že pogledali celo sezono in vemo kaj se dogaja.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
skinny joooj veš kaj si zdaj naredila? Razočaranje gospodinje so zame obred in so mi ful dobre in me fuuul zanima, kdo je tist tip v kleti (vem, da ni mož ker je bilo to jasno že v ponedeljek, ko je prosila za tablete) ampak ti si zdaj z belo pisala... Z belo! Kar pomeni, da je napisano in lahko preberem (downloadat se mi pač ne da)... In jaz kot čisti babji firbec sem v dilemi... Prebrat? Ne prebrat? Prebrat? Ne prebrat? Grrrr!
P.S.: Prišla samo do tistega::ona misli tistega umsko motenega...
Dost mam!
P.S.: Prišla samo do tistega::ona misli tistega umsko motenega...
Dost mam!
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov