Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
bad_girl napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:jz sm 2.sezono že skor celo vidla.. mam use na računalnku
Pššššššt
jaz pa sem komaj pri 9. delu . samo punce, RES je zanimivo. men je dost boljše od 1. sezone!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:jz sm 2.sezono že skor celo vidla.. mam use na računalnku
Jz tut
Najbolj izvirna mi je Bree, najbolj pa se nasmejim zakoncema Solis..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Jaz sem pri 2 sezoni pri 15 delu včeraj ostala, mi je do konca zanimivo, sicer sta pa moj standard zvečer Razočarane gospodinje potem pa še LOst (skrivnosti otok) televizija bo tk crknala od tega ker je nism prižgala že en mesec
Aja pr Lost sem pa pri 2 sezoni pri 13 delu.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
nenanena napisal/-a:Jaz sem pri 2 sezoni pri 15 delu včeraj ostala, mi je do konca zanimivo, sicer sta pa moj standard zvečer Razočarane gospodinje potem pa še LOst (skrivnosti otok) televizija bo tk crknala od tega ker je nism prižgala že en mesec
Jaz sem pa pri 2. sezoni - 17.del... in tu se vse skup ustavi, ker moram nadaljnje dele še downloadat. Koliko delov je sploh v 2. sezoni?
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
inchy84 napisal/-a:Men je tut 2. sezona velik boljša kot prva. Sploh zdej zadnji del me je čist presenetu
Me prov zanima kaj bo
Na tv.com pise
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov