Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Kaj je z mamo ni pokazalo. On je pa doma, ker ima hausarest. Mu je odvetnik zrihtal, da je lahko doma, namesto da čepi v zaporu.
-
lynee - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
uršy napisal/-a:Mene sam neki zanima, k sm učer po parih tednih spet gledala pa ne vem, kaj je blo vmes: Kaj je blo z mamo Solis pa kako, da je Carlos doma?
Mamo Solis je un od Bree sin zbil z avtom, pa pol odpelu stran, ona je pa v bolnci pristala... In to na isti večer, ko je zasačla Gabrielle pa njenga vrtnarja v postli, tko da pol ni mogla Carlosu povedat resnice.
Carlos je pa dubu haus arest in je lahk doma... ma neki na nogi prpet k zacne piskat, če se oddalji ne vem kok od hise.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
lynee napisal/-a:uršy napisal/-a:Mene sam neki zanima, k sm učer po parih tednih spet gledala pa ne vem, kaj je blo vmes: Kaj je blo z mamo Solis pa kako, da je Carlos doma?
Mamo Solis je un od Bree sin zbil z avtom, pa pol odpelu stran, ona je pa v bolnci pristala... In to na isti večer, ko je zasačla Gabrielle pa njenga vrtnarja v postli, tko da pol ni mogla Carlosu povedat resnice.
Carlos je pa dubu haus arest in je lahk doma... ma neki na nogi prpet k zacne piskat, če se oddalji ne vem kok od hise.
Sej to za mamo solis vem, kaj je blo (da jo je un zbil) ampak sm misnla, da je kej pokazal, al je še u komi al je umrla al kva
Hvala vseen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov