Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni so v redu ja.
Susan mi gre mogoce malce na zivce, ker ima res srednjesolske fore. Ni mi nekako. Mi je bilo pa vsec, ko jo je Edie s pepelom
Pa tudi, ko sem brala, kako je surlo potegnila, ker ji je una "speljala "emmyja mi je mem ( sicer pa, itak rumeni tisk pa to)
Bree je najbolj zanimiva od vseh. Tak dobro dodelan lik, res ne razumem, zakaj jo bodo dali ven
Gabriele mi je brezvezna. Furjasta...
Lynette mi je carica. S temi otrocicki
Susan mi gre mogoce malce na zivce, ker ima res srednjesolske fore. Ni mi nekako. Mi je bilo pa vsec, ko jo je Edie s pepelom
Pa tudi, ko sem brala, kako je surlo potegnila, ker ji je una "speljala "emmyja mi je mem ( sicer pa, itak rumeni tisk pa to)
Bree je najbolj zanimiva od vseh. Tak dobro dodelan lik, res ne razumem, zakaj jo bodo dali ven
Gabriele mi je brezvezna. Furjasta...
Lynette mi je carica. S temi otrocicki
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Men grejo pa mulci od Lynette na živce!! ja sej vem, da je tak scenarij, sam boge une ženske k majo v real lifu take otroke
The key is, never stop doing what you love!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
miss missy napisal/-a:Men grejo pa mulci od Lynette na živce!! ja sej vem, da je tak scenarij, sam boge une ženske k majo v real lifu take otroke
Sam res! Jaz bi jih že parkrat čez kepo, una pa nič! No ja, saj zato pa so taki. Tudi v real life bi bli pri taki vzgoji taki.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
krfjolca napisal/-a:miss missy napisal/-a:Men grejo pa mulci od Lynette na živce!! ja sej vem, da je tak scenarij, sam boge une ženske k majo v real lifu take otroke
Sam res! Jaz bi jih že parkrat čez kepo, una pa nič! No ja, saj zato pa so taki. Tudi v real life bi bli pri taki vzgoji taki.
OK sam ona je res sama s tremi divjaki, un njen mož pa itak nonstop odsoten...glede na to da ma otroke moškega spola se mi zdi oče še tolko bolj pomemben lik pri vzgoji.
Svaka čast za živce, ker jst bi jih kr u klet zaprla
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
ooo, jaz pa šele šestega druge sezone.. morm hitr jt naložit
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Angel girl napisal/-a:Včer sm gledala 10del druge sezone, madona pomoje se vam še sanja ne kaj hudiča se vse dogaja....kompliciran do amena.
ampak hudo pa u nulo!
Mene najbolj zanima, če se je Carlos res tok spremenil...ali ma samo kej za bregom Zgleda kar resen.
HASTA LUEGO
- evkica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2005
- Kraj: novo mesto:=)
men je tud ta nadaljevanka ful zakon... nism še zamudila nobenga dela. najbolša mi je eva longoria! ta ženska je tko lepa, da človk sam gleda... pa druge so tud v redu. mi je pa kul ta nadaljevanka, k je zmeri kj ful smešnga pa tud kj bol napetga notr... dobr so zadel s tem....
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Mah 2. sezona je bl tko. Drgač mi pa Eva Longoria ni ušeč. Niti v vlogi Gabrielle, niti v Mladih in nemirnih. Vedno ma ene čudne vloge. Teri Hatcer mi je najbl ušeč! Taka luškana pa zmedenka...
Zadnjič spremenil Ewchk, dne 09. Dec. 2005 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
krfjolca napisal/-a:Jest samo upam, da ne bojo res Bree skenslal. Ker meni je res zakon. Samo žal tako kaže, da se ji bo res nekaj zgodilo ...
Pa ne no.. te bo cisto brezveze.. ona da pravi pecat nadaljevanki.. Kaksa brezveznost..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov