Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
tiasha napisal/-a:Blondie napisal/-a:Ene parkrat sem gledala pa se mi je zdelo kar vredu. Zelo mi je všeč Eva Longoria - ženska fenomenalno izgleda!
Ahaaaa tut men je ona damn godd ... sej so jo zdej pri reviji People zbrali za najlepšo ženskico na svetu ... se prou končno enkrat strinjam z njimi ... poleg tega da je lepa je pa še ful simpatična in razgledana ...
se ne bi mogla bolj strinjat
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
La*Perla napisal/-a:tiasha napisal/-a:Blondie napisal/-a:Ene parkrat sem gledala pa se mi je zdelo kar vredu. Zelo mi je všeč Eva Longoria - ženska fenomenalno izgleda!
Ahaaaa tut men je ona damn godd ... sej so jo zdej pri reviji People zbrali za najlepšo ženskico na svetu ... se prou končno enkrat strinjam z njimi ... poleg tega da je lepa je pa še ful simpatična in razgledana ...
ona je pa res huda huda zdej je na naslovnici novega cosma
lih berem intervju z njo
Let the good times roll.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
komi čakam, da jih danes spet gledam
so me totalno zasvojile
so me totalno zasvojile
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
šee 4 miinuutkee
umiram.</3
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
enako. dons pogledam šestko
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Našli so Marthino truplo. Tista njena sestra je ful čudna in je rekla, da bo najprej prebrala njene dnevnike, potem pa jih nesla na policijo. Susan se je ustrašila, da notri piše o tem, kako je zažgala hišo Edie in je sklenila to priznati Edie, ta pa ji je stresla v faco Marthin pepel, ki sta ga mislili stresti v jezero....
Gabrielin mož je prišel iz zapora v hišni pripor, Gabriele mora delat, da lahko od česa živita, on pa namerava skrivaj zamenjat njene kontracepcijske tabletke z nečim drugim- v glavnem, rad bi otroka.
Bree šmira s tistim lekarnarjem samo zato, da bi prizadela moža, on je to skužil in zgleda da sta končala.
Drugega pa menda nič bistvenega.
Gabrielin mož je prišel iz zapora v hišni pripor, Gabriele mora delat, da lahko od česa živita, on pa namerava skrivaj zamenjat njene kontracepcijske tabletke z nečim drugim- v glavnem, rad bi otroka.
Bree šmira s tistim lekarnarjem samo zato, da bi prizadela moža, on je to skužil in zgleda da sta končala.
Drugega pa menda nič bistvenega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov