Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
bunnyka napisal/-a:Tyra napisal/-a:Jaz si trenutno snemam O.C. - baje v ameriki to ful gledajo.... me zanima, kako bo
Jaz tud..mi na zacetku ni bla vsec ta serija (O.C.), zdaj pa ko sem nekajX gledala pa kar ne morm vstran
Na kateri TV pa jo gledaš? Al si jo z neta snela? Jaz sem gledala celo 1. sezono na DVD-jih in mi je FUL dobra, zdaj pa ne vem kje naj dobim 2. sezono ker še ni na DVD-jih.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
spellca napisal/-a:Na kateri TV pa jo gledaš? Al si jo z neta snela? Jaz sem gledala celo 1. sezono na DVD-jih in mi je FUL dobra, zdaj pa ne vem kje naj dobim 2. sezono ker še ni na DVD-jih.
Na netu je že 2 sezona.......tko, da si jo kamot dol potegneš
Kaj pa Lost, kjra gleda?
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
spellca napisal/-a:bunnyka napisal/-a:Tyra napisal/-a:Jaz si trenutno snemam O.C. - baje v ameriki to ful gledajo.... me zanima, kako bo
Jaz tud..mi na zacetku ni bla vsec ta serija (O.C.), zdaj pa ko sem nekajX gledala pa kar ne morm vstran
Na kateri TV pa jo gledaš? Al si jo z neta snela? Jaz sem gledala celo 1. sezono na DVD-jih in mi je FUL dobra, zdaj pa ne vem kje naj dobim 2. sezono ker še ni na DVD-jih.
Na Pro7 v sredo zvecer ob cca 21.00 pa na ORFu je tudi v soboto okoli 15, 26 ure

-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
ja mogoče bi res bolj pasalo v cosmo zvezde, bojo moderatorke in admini presodl...
drugač pa sm dans gledla... zgleda dost zanimiu... posebi un vrtnar... takšnga vrtnarja tud js rabim... ne vem neki mi kaktus v sobi slabo "cveti"... bo mogu pridet pogledat...
drugač pa: prvi del mi je biu všeč, upam, da ne bojo razočarale...

drugač pa sm dans gledla... zgleda dost zanimiu... posebi un vrtnar... takšnga vrtnarja tud js rabim... ne vem neki mi kaktus v sobi slabo "cveti"... bo mogu pridet pogledat...
drugač pa: prvi del mi je biu všeč, upam, da ne bojo razočarale...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov