Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
mily napisal/-a:ej, zakon so, kok sm se smejala ko si je z vrati brisačo priškrnla. sam kaj zej ko morm spet čakat cel tedn
hahaha Jes sem se tudi režala tu. Dober prizor je bil,ko je ležala v grmovju,ko je on prišel,kao da je to nekaj vsakdanjega
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
mily napisal/-a:jst bom tut čakala, če ne bom cel dan pred računalnikom in ne bom nč naredla doma . pa še pol nebi mela v pondelkih nč za delat ko bi že vse vedla za kaj se gre .
ja men je pa to kul, da mam v ponedeljek zvečer tiste 2 ure časa zase, da pogledam neki kar mi je kul. sam zdej mi je bedn, k so bar vmes med Gospodinje pa Lost dal.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
*Ela* napisal/-a:jas sem ziher edina bednica tu ko še ni 2 dela gledla kr sem ga zamudla in zaj mi ga že 4 dni dol vleče in negre nikamor in bom prisiljena gledat 3 del brez podlage
Heh Ela nisi edina, jz pa 1.dela nism gledala, in mi ga je že parkrat potegnil dol, pa je blo sihroniziran v italjan., tko da gledam zdej že 7.del, s tem da 1. tud vidla nism ampak ok, sej se da razbrat kaj se je dogajal
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
Susan Mayer (Teri Hatcher) je energična dama, mama samohranilka z najstniško hčerko Julie, s katero se zelo dobro razumeta. Čeprav se je njen zakon z Juliejinim očetom slabo končal, Susan še ni obupala nad ljubeznijo. Ravno ko se ponovno privaja na samsko življenje, ji pot prekriža postavni sosed Mike Delfino. Susan se bo za njegovo naklonjenost borila z razuzdano sosedo Edie.
Bree Van De Kamp (Marcia Cross) je perfekcionistka in mama dveh najstnikov, sina in hčerke. V njenem življenju mora vladati red, sicer ni srečna. Za čustva v življenju te razočarane gospodinje ni prostora. Zato ni čudno, da se v njeni družini kuha upor. Breejina popolna družina zgubi nekaj svoje ‘perfektnosti’, ko mož Rex zahteva ločitev, ker mu gre na živce, da mora biti vedno popoln.
Gabrielle Solis (Eva Longoria) je slavna manekenka, poročena z bogatašem. Živi v prelepi hiši in nima otrok, zato tudi nobenih pravih obveznosti. Nosi draga oblačila priznanih modnih oblikovalcev, mož Carlos jo zasipava z nakitom, v garaži je parkirana najnovejša športna limuzina. Gabrielle ni treba migniti s prstom, saj drugi opravijo vse namesto nje. Zdolgočasena se zaplete v zvezo z mlajšim vrtnarjem Johnom. Da je fant še srednješolec, je ne moti. Važno je samo to, da mož Carlos nima pojma o njenem ljubimcu.
Lynette Scavo (Felicity Huffman) je bila še nekaj let nazaj uspešna poslovna ženska, potem pa sta se z možem odločila, da se bo odpovedala poslu in se raje posvetila vzgoji štirih otrok. Včasih se sprašuje, če je storila napako, saj so otroci zelo nagajivi in vedno kakšno zagodejo. Še posebej problematična sta dvojčka, ki sta hiperaktivna.
Edie Britt (Nicollette Sheridan) je razvpita blondinka, ki že s svojim seksi videzom sporoča, da nima težav z zapeljevanjem nasprotnega spola. Nič čudnega, da se je že ničkolikokrat poročila in ločila. Otrok nima. Spletkarska Edie se zagleda v čednega soseda Mikea, na katerega oko vrže tudi osamljena Susan.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov