Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 630 prispevkov
• Stran 40 od 42
•
Prejšnja
1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Naslednja
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
mam občutek, da ga bo hotela obdržati. se mi zdi zvita. zdaj od njiju dobiva keš, ugodje, mogoče celo sex , potem pa se zna zgoditi, da jima ga ne bo hotela dati.
gaby mi je bla scenska, ko je bežala s tistim prvim otrokom, ki sta ga "dobila" (pred njenim pravim očetom). ali pa ko j pozabila nanjo (saj je bla punčka, ne?). na koncu se je dobro končalo in zgledalo je, kot da je ustavrjena za materinstvo.
gaby mi je bla scenska, ko je bežala s tistim prvim otrokom, ki sta ga "dobila" (pred njenim pravim očetom). ali pa ko j pozabila nanjo (saj je bla punčka, ne?). na koncu se je dobro končalo in zgledalo je, kot da je ustavrjena za materinstvo.
-
×ChocoLate.× - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
ela85 napisal/-a:mam občutek, da ga bo hotela obdržati. se mi zdi zvita. zdaj od njiju dobiva keš, ugodje, mogoče celo sex , potem pa se zna zgoditi, da jima ga ne bo hotela dati.
Ne no, ne more jima ga vzet če je od Carlosa sperma pa od Gaby jajčece!
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
×ChocoLate.× napisal/-a:ela85 napisal/-a:mam občutek, da ga bo hotela obdržati. se mi zdi zvita. zdaj od njiju dobiva keš, ugodje, mogoče celo sex , potem pa se zna zgoditi, da jima ga ne bo hotela dati.
Ne no, ne more jima ga vzet če je od Carlosa sperma pa od Gaby jajčece!
lahko jo edin popiha preden se dete rodi.
A moment on your lips, forever on your hips!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
mily napisal/-a:
Sam ta Carlos je pa res . Zanalašč je odpelu Susan, sam da je Mike ne bi zaprosu. Pa tko sem navijala za niju. Buhve, če bota še kdaj skupi
Am...a ni to Karl
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Kaj zadn del je bil včeri?? Uh no, si bom pa tretjo začela dol vlečt Me preveč zanima kaj bo zdej. Ma kdo je ta, ki je povozu Mika in je pol šel k Bree? Pa Carlos je zares varu Gaby . A gresta pol narazn? Sam Gaby je pa vseen carica. Dobr je tole nardila, da mu je vse zmetala ven, uno pa zaklenla in nagnala kuhat
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst prou ne morem vrjet kaj se dogaja v tehle gospodinjah ej ... smeh
Gaby je itak največja carica, Suzan pa tut
Drgač pa upam, da bo vse okej z Mikeom, ker sta mi s Suzan čist za skupi
Gaby je itak največja carica, Suzan pa tut
Drgač pa upam, da bo vse okej z Mikeom, ker sta mi s Suzan čist za skupi
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...