Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men je pa čist prov, da se tele zvezdnice kdaj pokažejo brez make-upa, da mi, navadni smrtniki, vidmo, da niso tko popolne in brezhibne, k mislmo, da so. Pa da majo tud one celulit, mozolje...da so sam ljudje, čist tko k mi! Pač na unih fotkah je Eva čist taka..realna, ni pa zdj grozna, pa ne vem kva še vse.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
waaa ke lepe slikce jst pa tako rada gledam slikce, k mi je tak lušna sam brez make-upa pa kot me...navadni smrtniki bi rekla Yazmeen pa po eni strani bi kr rekla da se strinjam z njo, da vidimo da tud one niso tako popolne kot zgledajo
drgač pa komaj čakam drugo sezono
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Vsaj en razlog, da komi čakam jesen...nove nadaljevanke, kak nov film..ker sm že tok sita teh poletnih ponovitev...Razočarane gospodinje pa Lost pa itak NO1. nadaljevanki!
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Ni nasledn teden še Desperate housewives (sklepam da mislte to šele 2. sezono na Popu) ampak en del je o Desperate ne pa prou začetek sezone.
Js komi čakam konc septembra da se v ZDA začne 3. sezona pa začnemo downloadat:D K konc druge mi je bil pa čist
Js komi čakam konc septembra da se v ZDA začne 3. sezona pa začnemo downloadat:D K konc druge mi je bil pa čist
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
Ewchk napisal/-a: K konc druge mi je bil pa čist
kaj ti je bil konc druge sezone??
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
jaz sm si vse dol zmulala, in v dveh dneh vse pogledala... smeha bo velik in še več... dobre so....
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov