Razočarane gospodinje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 630 prispevkov
• Stran 3 od 42
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 42
Naslednja
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
miss_dior napisal/-a:*Sparks* napisal/-a:Ja tud men so ble usec.. Itak da ne zadrzim in ze downloadam nove dele.
Le kaj hudica je bla tista njena skrivnost?
hehe in kaj je bla tista skrivnost? please tell us
Downloadam kar celo prvo sezono skupi, tko da gre bolj počas. Bo tud mene se mal matral, preden bom zvedla ... In tud ne povem ko zvem
Drgač mi je bla pa una Bree tko zoprno popolna, da mi je bla že skor všeč. Največja faca mi je pa do zdej Susan (Teri Hatcher) - uno z odtokom in pa požarom!
-
miss_dior - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
*Sparks* napisal/-a:miss_dior napisal/-a:*Sparks* napisal/-a:Ja tud men so ble usec.. Itak da ne zadrzim in ze downloadam nove dele.
Le kaj hudica je bla tista njena skrivnost?
hehe in kaj je bla tista skrivnost? please tell us
Downloadam kar celo prvo sezono skupi, tko da gre bolj počas. Bo tud mene se mal matral, preden bom zvedla ... In tud ne povem ko zvem
Drgač mi je bla pa una Bree tko zoprno popolna, da mi je bla že skor všeč. Največja faca mi je pa do zdej Susan (Teri Hatcher) - uno z odtokom in pa požarom!
zakaj ne boš povedala?
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
o tem se je že neki malga razravljalo tuki klik
drgač sm pa gledala pa mi je blo kr ušeč...in ja...atist vrtnarček je res vroč
drgač sm pa gledala pa mi je blo kr ušeč...in ja...atist vrtnarček je res vroč
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je blo pa mal narjen vse skupi...no ampak sej za prvi del da nam predstavjo like je blo še kr, ampak upam da bo naprej kej bl zanimiv...pa kr mal preveč izstopajoče so te gospodinje, nevem vse majo ene take ful vpadajoče lastnosti in me to mal mot...sm mal več pričakvala od tega kar sm vidla prvič...
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Men je tut ful lušna nadaljevanka ... sm že enkrat gledala na Oprah oddajo o njih pa se mi je zdel, da bo ful fajn ... tko da sm komi čakala, da se tut pr nas začne ... sam pišuka zdej me ne bo 3 tedne pa bom že na začetku vse zamudila ... al pa tut ne ... moram šibat po video kasete ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Prvi neprebran prispevek • 630 prispevkov
• Stran 3 od 42
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 42
Naslednja
Kdo je na strani