Prihajajoči filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^najvišje ocene pa dajejo mladoletni fantje.
Nenavadno sicer, 1 teden je šele zunej..
Nenavadno sicer, 1 teden je šele zunej..
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Mene bolj zanima, al bo sploh igral v Koloseju?! Ker ga ni med napovedmi, Tus ga ma, ampak samo 3D in sinhroniziran.
Jah, Pixar je pac dela kul animacije in v poplavi filmov ala Sex in the City 2, Killers itd sploh ni cudno, da ima tako oceno.
Jah, Pixar je pac dela kul animacije in v poplavi filmov ala Sex in the City 2, Killers itd sploh ni cudno, da ima tako oceno.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
V Planet Tuš pride 8.7, v Koloseju ga pa očitno ne bo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
artie napisal/-a:Komaj čakm na Inception.
+1
meni najbol pričakovan film že od lani poleti, ko sem prvo napoved za njega prebral. Leonardo di Caprio in Christopher Nolan!! Kandidat za imdb top 10...
http://www.youtube.com/watch?v=1Sd0ff1sbJU
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Dioniz napisal/-a:meni najbol pričakovan film že od lani poleti, ko sem prvo napoved za njega prebral. Leonardo di Caprio in Christopher Nolan!! Kandidat za imdb top 10...
^^same here! Upam, da me ne bo razočaral, ko ga bom gledla
Yada, yada, yada...
-
Dioniz - Cosmo moderator
sploh se ne meni jaz tak močno upam, da bo res na ravni The Dark Knight in ostalih Nolanovih filmov. Se mi zdi, da ta film ne more razočarat. Pa še zgodba se sliši izjemno zanimiva pa vizualni efekti bojo nori...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Inception pridi že enkrat!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Inception pridi že enkrat!!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^jaz tud upam, da bo boljši. Trailer dobro zgleda, sam ponavadi je tak da ravno tisto kar je najbolj zanimivo dajo v trailer in se zna zgodit, da ko film gledaš pol ni to to kar pričakuješ od samega filma.
No saj bomo vidli, komaj čakam!
No saj bomo vidli, komaj čakam!
Yada, yada, yada...
-
Dioniz - Cosmo moderator
http://www.imdb.com/title/tt1375666/
OMG ocena za Inception je 9,6 po 2000 ocenah, kar po mojih izkušnjah pomeni okoli 9,0 po kakih 100.000 ocenah. sploh nisem dvomil, da je film briljanten ampak zdaj pa sem še bol vzhičen. ko bom šel film gledan bom verjetno tak nervozen kot da grem na zmenek Še huje bo, če bom na zmenku, ko bom toti film gledal
OMG ocena za Inception je 9,6 po 2000 ocenah, kar po mojih izkušnjah pomeni okoli 9,0 po kakih 100.000 ocenah. sploh nisem dvomil, da je film briljanten ampak zdaj pa sem še bol vzhičen. ko bom šel film gledan bom verjetno tak nervozen kot da grem na zmenek Še huje bo, če bom na zmenku, ko bom toti film gledal
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov