popstars just4girls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- singing*girl23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2008
- Kraj: ok. celja
na pro 7 se zacenja 7. casting popstars v nemciji...kdo spremlja?
-
natašika - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
jaz tud gledam.. in edino desiree mi je bla všeč.. ostale so pa kr nekaj anja si sploh ni zaslužla, da pride naprej.. roya pa mi je ful antipatična.. ona zadnja, ki je prišla naprej še gre nekak ampak ni to to
men se zdi da ta sezona ne bo kaj posebnega.. bomo vidli
men se zdi da ta sezona ne bo kaj posebnega.. bomo vidli
- singing*girl23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2008
- Kraj: ok. celja
bo punce, bo...sj se zadeva sele razvije po "entscheidungsshow-u" v münchnu, ko jih zacnejo malo "obdelovat" tako da---poglejmo monrose, zacetke pa na koncu ko so ble zbrane...100 : 1
-
evie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
Tud js vsake tolko mal pogledam. Mi je pa diyana taaak lepa-me ful spominja na nicole scherzinger iz pussycat dolls. Sm dobla prav solzne učke, ko so jo kao izločili. Druge pa niti ne izstopajo tolko...
If love is the answer, could you please rephrase the question? (Lilly Tomlin)
- covergirl87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
- Kraj: MB
men gre tudi ta diyana tak na k.... kr skoz se ven meče pa ko je bla nominirana se je tak napravljala kao kak sem lahko jaz nominirana če sem pa najboljša!!
najboljši pa sta mi antonella pa sheila!!
najboljši pa sta mi antonella pa sheila!!
-
kizzy - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
jaz sem full razocarana ker je jill letela in pa ina...ina je pela dosti boljse kot pa marsikatera, not pa ni prisla samo za to, ker zgleda bolj otrocja...drugace pa mi je vizuelno vsec antonella, ceprav glasovno ni bogve kaj...dyana je tak po mojem not, ker poje cudovito. Ne prenesem pa lee. Za leo sem srecna, pa tud Patricija mi je vsec pa ona ta nova Kay Kay.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Ta band bo IMO ena živa katastrofa. Kot zgleda namreč držijo govorice, ki krožijo po internetu. Že pred časom je bilo rečeno, da je Leo prva, ki bo prišla v band. In Leo je prišla prva v band. Druga na seznamu je bila Vicky. In Vicky je prišla v band. Tretje ime na seznamu pa bom raje z belo napisala - Gabriella
In če bi se še lahko z Leo nekah sprijaznila, pa mogoče čez nekaj časa še tudi z Vicky (čeprav za mene ona nima nekega krass potenciala.. Dobro glas mogoče ma, ampak vsak ki ima glas, še ne pomeni, da je rojen za na oder), se nikoli ampak res NIKOLI ne bom mogla sprijaznit s tretjo članico. Njo že skozi celo oddajo skušam ignorirat..
Za četrto mesto pa se bodo baje potegovale (z belo):
Antonella
KayKay (keri blesav vzdevek)
Patricia
In edina od teh treh, ki bi nivo banda dvignila in s katero bi bla 100% zadovoljna je Antonella.
In če bi se še lahko z Leo nekah sprijaznila, pa mogoče čez nekaj časa še tudi z Vicky (čeprav za mene ona nima nekega krass potenciala.. Dobro glas mogoče ma, ampak vsak ki ima glas, še ne pomeni, da je rojen za na oder), se nikoli ampak res NIKOLI ne bom mogla sprijaznit s tretjo članico. Njo že skozi celo oddajo skušam ignorirat..
Za četrto mesto pa se bodo baje potegovale (z belo):
Antonella
KayKay (keri blesav vzdevek)
Patricia
In edina od teh treh, ki bi nivo banda dvignila in s katero bi bla 100% zadovoljna je Antonella.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov