Plesni filmi in muzikli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
veneficus pupa napisal/-a:ja te stari mjuzikli so itak fajn. a je kera sploh omenila Moje pesmi, moje sanje?
Joj, to mi je pa nekoč fajn bilo, ja. Dobro da si omenila. Najbolj se spomnim one pesmi - So long, farewell, auf Wiedersehen, adieu, Adieu, adieu, to yieu and yieu and yieu...

Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
lolitaa napisal/-a:Glih sem pogledla Mamma mia.Zakon!!Res te zasrbijo pete.
Podpis pod tole. Jaz sem ga šla v kino gledat z mami, moj ne mara gledat muziklov in nama je bil zeloooo všeč.

-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Pred dvema dnevoma sm pogledla spet enega izmed novejših plesnih filmov, ki je avgusta prišel v kino ampak pri nas še ga ni se mi zdi - Make it happen. Mislim, da so celo ustvarjalci isti, kot pri Step up... če se ne motim. Film me je kar razočaral, nisem bla preveč navdušena. Zgodba pa je itak tipična, punca ki hoče izpolnit svoje sanje v plesu in se za to odpravi v večje mesto na avdicijo.
Yada, yada, yada...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
^Takoj ko sem učeri to prebrala sem dala pobirat, ker obožujem take filme.
In zdej sem lih kar pogledla.Sej film kot film ni nč posebnega, zgodba je predvidljiva, ampak js naravnost obožujem filme kjer je vsaj malo plesa.V tem filmu ga ni blo glih veliko, ampak tisto kar je blo je blo odlično.Scena z dežniki je bila fantastična, pa na koncu k pleše na avdiciji...res zakon.
Pa una blond plesalka mi je bla ful znana in sem posumla da je od PCD in je res.

Pa una blond plesalka mi je bla ful znana in sem posumla da je od PCD in je res.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js sem zadnjo avdicijo pogledla že x-krat, res ful mi je bla všeč, mogoče tudi zarad pesmi k mi je res zakon.Sam ta ženska mi res ful dobro pleše.
Ti, če zbrskaš še kak tak plesni film kar javi tuki, oukej?
Ti, če zbrskaš še kak tak plesni film kar javi tuki, oukej?

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Mamma mia, najboljši do zdej

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
No, tudi jaz sem pogledala to "Mammo Mio!", ceprav sem do zdaj govorila, da jaz pa tega sranja ze ne bom gledala. In bil mi je zelo vsec.
Ampak samo zaradi Abbe, igralci so obup, Pierce Brosnan sploh ne ve peti, niti Maryl Streep. Najlepse mi je pela Sophie. V glavnem - 9/10.

You want me to be something I can never ever be.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
lolitaa napisal/-a:^Takoj ko sem učeri to prebrala sem dala pobirat, ker obožujem take filme.
No potem pa ti lahko kr naslednjega predlagam, če ga nisi že ki gledla - Center Stage: Turn It Up
Zgodba je skoraj identična tisti v Make It Happen, pa tudi na ostalih področjih (recimo kvaliteta igranja) si nista tak daleč narazn, ampak če maš res tak rada take filme, sem prepričana, da ti bo ta tudi 100% sedo.

Pa tud glavni igralec ni tak slabi za pogledat (especially his body), čeprav bi mu najrajši tiste bling-bling uhane ven potrgala

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov