Plesni filmi in muzikli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz sem ga tudi pogledala nekaj dni nazaj. Morem povedat, da me sploh ni navdušil (kljub temu, da treniram hip hop). Koreografije mi niso všeč pa tudi glasba ni bogve kaj.. Nekaj pesmi je sicer dobrih kaj več pa ne.
Pa še brezvezna zgodba je.
Pa še brezvezna zgodba je.
-
pufica - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
Ja... js sm bla neki časa nazaj še čist največja fanica dance filmov...
Dirty dancing, Dirty dancing 2, honey, step up, step up 2, feel the noise, stomp the yard, you got served, save the last dance, ... in ja, še ful jih je Ampak nevem... nardit en kvaliteten plesn film se mi zdi, je ful težko.... zato ker... če je dobra koreografija, je slaba zgodba... če je dobra zgodba... ples ni tak, k vzame dih....
No ja... mene je od vseh najbl razočarov Feel the noise. Tok je blo govoričenja kako ful film gor dol.. ampak ubistvu... kr neki.
Dirty dancing, Dirty dancing 2, honey, step up, step up 2, feel the noise, stomp the yard, you got served, save the last dance, ... in ja, še ful jih je Ampak nevem... nardit en kvaliteten plesn film se mi zdi, je ful težko.... zato ker... če je dobra koreografija, je slaba zgodba... če je dobra zgodba... ples ni tak, k vzame dih....
No ja... mene je od vseh najbl razočarov Feel the noise. Tok je blo govoričenja kako ful film gor dol.. ampak ubistvu... kr neki.
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Amm a mi kera loh pomaga - za naslov filma v originalu bi prosila - pr nas so ga prevedl kot "Hip hop balerina" pa se mi sanja ne kaj bi loh bil v originalu pa tud ne vem, če je to kateri od teh, k ste jih že pisale...
V glavnem, ta mi je kr precej všeč, poleg DD 2 - Havana nights. Mam pa tud Honey sam mi pa ni tolk extra. Sm si pa zapisala vse tle naslove, da bom lohka mal pregledala ja. Komi čakam
V glavnem, ta mi je kr precej všeč, poleg DD 2 - Havana nights. Mam pa tud Honey sam mi pa ni tolk extra. Sm si pa zapisala vse tle naslove, da bom lohka mal pregledala ja. Komi čakam
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Kaychee napisal/-a:Amm a mi kera loh pomaga - za naslov filma v originalu bi prosila - pr nas so ga prevedl kot "Hip hop balerina" pa se mi sanja ne kaj bi loh bil v originalu pa tud ne vem, če je to kateri od teh, k ste jih že pisale...
mogoče save the last dance? čeprav bi bil to čuden prevod...
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
Kasiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Moj absolutno najljubši plesni film je Billy Elliot. Nora nanj.
Sicer sta mi pa všeč oba Umazana plesa - prvi, ker je klasika, drugi pa zaradi plesnega stila (I heart salsa). Step up sem gledala samo enko in me je pustil povsem hladno, ravno tako Cukerček.
Sicer sem pa vedno upala, da bodo posneli serijo po Baletnih copatkih
Sicer sta mi pa všeč oba Umazana plesa - prvi, ker je klasika, drugi pa zaradi plesnega stila (I heart salsa). Step up sem gledala samo enko in me je pustil povsem hladno, ravno tako Cukerček.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Kasiopeia napisal/-a:Moj absolutno najljubši plesni film je Billy Elliot. Nora nanj.
sj resss to bi lohj posneli. a se je kdaj kaj od tega pisal. sama se spomnem da sem konec osnovne šole vsak dan eno knigo prebrala, vmes sm šla lsamo jest pa na wc.. drgač je ap nisem mogla odložit pa pomoje da sm pol še enkrat brala.. joj to mi je blo pa tko hudooo
ja pa dirty dancing enka.. joj gledala sem ga lih ene 30krat znam na pamet
honey pa tut men ni blo neki hujšega, al pa step up..
ljubiteljem dobrega hiphopa pa še enkrat priporočam you got served hudi so čist
sm najdla zdele na imdbju, da clo obstaja filmčk, da se naučiš korakov
klik
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
honey pogledala vsaj 10x. še danes mi je en izmed boljših plesnih filmov, sploh konec pri pesmi yolande adams: I belive.
Nasploh pa so mi všeč vsi plesni filmi, predvsem pa oba umazana plesa, save the last dance 1 in 2 pa step up 1,2...
Nasploh pa so mi všeč vsi plesni filmi, predvsem pa oba umazana plesa, save the last dance 1 in 2 pa step up 1,2...
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
Od plesnih filmov so meni najboljši.
You got served
Take the lead
Stomp the yard
Billy Elliot
Si pa moram pogledat še starejše plesne filme.
You got served
Take the lead
Stomp the yard
Billy Elliot
Si pa moram pogledat še starejše plesne filme.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
gaby_ napisal/-a:honey pogledala vsaj 10x. še danes mi je en izmed boljših plesnih filmov, sploh konec pri pesmi yolande adams: I belive.
jst sm tud honey pogledala miljaužnkrat tud zloudala pesem in mi je zakon.
Všeč mi je tud zgodba...sicer tipičen happy end ampak men je kul...pa še ona mi tok hudo pleše
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov