petelinji zajtrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
B@bsy napisal/-a:po moje bi mogu met slovenske podnapise k je tak dialekt da bog pomagi- jaz nisem razumela polovice
Js sm si ga ogledala z angleškimi podnapisi in so mi res prav prišli, da sm kakšno določeno besedo sploh razumela
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Eto pa sem si tud js film pogledala. Morm rect da so mi podnapisi res zlo prov prsli, ker sem redko kaj razumela. Film ni za moje pojme noben presezek, nekak spodoben film, ki je pa za Slovence zadnje case res prava redkost, tko da je po mojem glih zarad tega blo tolk govora o njem. Sem pa drgac tak konec pricakovala...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
brezvezn film... tipičn slovenski film s primitivno, socialno in brezvezno zgodbo. predvidljiv. nerazumljiv.
balast.
slabši film od tega mi je samo še Driving lessons.
(izvzeto slovenske )
vseen upam, da bote drugi užival
pa poglejte si ga, ker... JE PA LE NAŠ !
balast.
slabši film od tega mi je samo še Driving lessons.
(izvzeto slovenske )
vseen upam, da bote drugi užival
pa poglejte si ga, ker... JE PA LE NAŠ !
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Meni je bil zelo vsec. Sicer ni presezek glede teme (ljubezen, sex, alkohol, umor, ...), ampak je definitivno vreden ogleda. Ful mi je hecno, ko slisim, da ste imeli tezave z razumevanjem. Jaz sem razumela cisto vse. Pia je res fenomenalna. Gardelin pa ena izmed najlepsih pesmi v zadnjem casu.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
_Petra_ napisal/-a:Meni je bil zelo vsec. Sicer ni presezek glede teme (ljubezen, sex, alkohol, umor, ...), ampak je definitivno vreden ogleda. Ful mi je hecno, ko slisim, da ste imeli tezave z razumevanjem. Jaz sem razumela cisto vse. Pia je res fenomenalna. Gardelin pa ena izmed najlepsih pesmi v zadnjem casu.
moj podpis pod ta post..
film sm sla gledat prejsnji tedn,ker me je zanimalo a me res caka dober film (po kritikah in pripovedovanju ljudi,ki so ga gledli).men je biu res lep..igralci so odlicni,Gardelin je tkooooooo sweet pesem
Sm si ga ze tud z neta potegnila in mislim,da si ga bom kmal se 1x pogledla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov