P.S. I love you
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Da bo tema, kot se spodobi, prilagam še Official Trailer:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Galway Girl – sang by Gerald Butler
The Pogues - Fairytale in New York + pogreb
Zelo všečen pogreb. Raje bi mela tazga kot da se tam prikaže vsa žlahta in vsi, ki so me kdajkol videli, mal jokajo pol grejo pa jest v najdražjo gostilno, kjer se ga tastari nažgejo in vse skup skor privede do bankrota familije. Zaradi tega ne hodim na pogrebe tistih, ki mi niso nič pomenil, čeprav sem jih poznala ali pa smo bili v sorodu. Ne zdi se mi kul hodt zato da se pofočkam tam "ker se spodobi". Ne pa se ne! Pogreb je zame precej intimna stvar in ne bi želela da mi neznanci segajo v roko in izražajo sožalje... Ok, offtopic, sam v zadnjem mescu so me dvakrat hotl spravt na pogreb in to mi gre tko na živce!
The Pogues - Fairytale in New York + pogreb
Zelo všečen pogreb. Raje bi mela tazga kot da se tam prikaže vsa žlahta in vsi, ki so me kdajkol videli, mal jokajo pol grejo pa jest v najdražjo gostilno, kjer se ga tastari nažgejo in vse skup skor privede do bankrota familije. Zaradi tega ne hodim na pogrebe tistih, ki mi niso nič pomenil, čeprav sem jih poznala ali pa smo bili v sorodu. Ne zdi se mi kul hodt zato da se pofočkam tam "ker se spodobi". Ne pa se ne! Pogreb je zame precej intimna stvar in ne bi želela da mi neznanci segajo v roko in izražajo sožalje... Ok, offtopic, sam v zadnjem mescu so me dvakrat hotl spravt na pogreb in to mi gre tko na živce!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mah....meni ta film ni bil čisto nič bolj všeč od običajne jokalice.
tema je pač za zjokat, tudi če ti jo sam na poster nalepijo.
tema je pač za zjokat, tudi če ti jo sam na poster nalepijo.
- floribunda
- Cosmopsiho
js tudi te hilary horseface ne prebavljam.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
sončk napisal/-a:Se strinjam. Sm si ga pogledala, k ste ga vse tko hvalle, pa mi je bil res waste of time. Pa še Hilary me odbija. Edin muzka je kr fina
Hehe, mene je pa ful pozitivno presenetla. Morta priznat, da zna igrat. Ne vem, rajš gledam njo kot pa kakšno blond lepotičko, ki ne za druzga kot neprepričljivo jokat in se vedno isto smejat.
Sicer pa, še dobr d mamo različni okus za filme. Ene smo se pač našle not, ene ne. Ene pa že ob besedi romantična drama/komedija dobijo pike in jim je vsaka zanič. Vsakemu svoje.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
- floribunda
- Cosmopsiho
sej ni slaba igralka. jaz se čisto brez pravega razloga ne maram, priznam.
pod pojem 'menivšečna' romantična komedija spada amelie. sploh so mi vsi filmi jean-pierre jeuneta fenomenalni.
pod pojem 'menivšečna' romantična komedija spada amelie. sploh so mi vsi filmi jean-pierre jeuneta fenomenalni.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Pomoje je predvsem to problem, da ste ga ene gledale s pričakovanjem, da se vam bo Marija prikazala nekje na sredi filma, ker smo ga tako hvalile (meni se je to zgodilo s slavnim Notebookom, še vedno ne vem, kaj ene vidite na njem). Je bolje pač it v kino in se pustit presenetit.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz sem pa samo knjigo prebrala (in, ja, jokala kot dež ob skoraj vsakem stavku ), filma pa nisem vidla in ga niti ne nameravam - se mi zdi, da bi vse pokvaril.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Skrat potepuh napisal/-a:Sicer pa, še dobr d mamo različni okus za filme. Ene smo se pač našle not, ene ne. Ene pa že ob besedi romantična drama/komedija dobijo pike in jim je vsaka zanič. Vsakemu svoje.
Am.. Ja. Sej, zato je pa ta tema. Da vsak pove svoje mnenje, ne. Ni me treba zdej citirat, če mi je bil film zanč =) Notebook mi je pa kul. Ryan Gosling je kul.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Sej je kul film, lep in žalostn, sam zgodba je men mal preveč za lase privlečena. Drugač je pa ful dobra muzka not (Love You Till the End , pa Galway Girl je tud zakon) in seveda največji plus filma - Gerard Butler.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
jullia_ napisal/-a:Pomoje je predvsem to problem, da ste ga ene gledale s pričakovanjem, da se vam bo Marija prikazala nekje na sredi filma, ker smo ga tako hvalile
Čista resnica. Mene je npr. Notebook bolj navdušil kot ta + tud men ni všeč Hillary Swank aaa.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov